Widget Recent Post No.

Νέα άπο τα μελίσσια 17 Νοέμβρη 2019!!



Άσχημη καιρικά η σημερινή ημέρα, οι μέλισσες δεν πετούσαν. Ο καιρός ειναι μουντός και κρύος, και το βράδυ πέφτει αρκετά η θερμοκρασία, και τα μελίσσια λιγοστεύουν συνεχώς τον γόνο τους. Απο νομές αυτή τη στιγμή, έχουμε την μουσμουλιά, η οποία ανθίζει και δίνει γύρη νέκταρ μια εποχή που τίποτα άλλο δεν υπάρχει, και υπάρχουν μερικές χορτονομές. Οι μελίσσοκομοι έκαναν τους τρύγους τους, και τώρα είναι πλέον στα "χειμαδιά" όπως λένε, εννοώντας ένα ωραίο μέρος για το καλύτερο ξεχειμώνιασμα.


Όσον αφορά τα νέα της ζυγαριάς σήμερα
-400 Κάμπος Πρέβεζας
-200 Αγρίνιο

Τρώνε τόσο μέλι, εφόσον χθές και σήμερα δεν έχει καλό καιρό, δεν πετούν οι μέλισσες. Στις ώρες "ημέρας" ένα δικό μας μελίσσι συλλέγει περίπου 200 γραμμάρια ενώ σήμερα μάζεψε 50 γραμμάρια που σημαίνει ότι δεν πετούσαν οι μέλισσες.

Επίσης ο βασιλοτρόφος που συνεργαζόμαστε και μιλήσαμε, ετοιμάζει ήδη κάποιες πολύ δυνατές παραφυάδες 5άρες γεμάτες, για τους πρώτους πελάτες που έστειλαν. Όσοι ενδιαφέρεστε να πάρετε τούμπανο μελισσάκια για χειμώνα, πάρτε τον τηλέφωνο αύριο. Το διόρθωσα γιατί χθές ένα νούμερο είχε γραφτεί λάθος.  Στοιχεία επικοινωνίας δίνω εδώ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ
Εξασφαλίζουμε μόνωση στα μελίσσια μας. Άσπρα πλαίσια, και πλάισια με μέλι γύρη που είναι εγκαταλελειμένα τα παίρνουμε στην αποθήκη... Δώστε τροφές στα μελίσσια για να δημιουργήσουν προμήθειες και σφίξτε όσο περισσότερο μπορείτε. Οι δύο καλύτερες επιλογές μελισσοτροφής, που σας προτείνουμε με κλειστά μάτια είναι οι παρακάτω:
1. Μελοζύμ με Nozevit απο την Αρκαδική Μελισσοκομία
2. Μελοζύμ extra απο την Αρκαδική Μελισσοκομία





ΝΕΑ ΖΥΓΑΡΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια