Widget Recent Post No.

Τσάκωσε μελίσσι η παγίδα του μέσα σε 5 μέρες: Δείτε τι έβαλε μέσα στη κυψέλη (video)



Τοποθέτησε παγίδα για μελίσσι πάνω σε ένα δέντρο δίπλα στο κορμό και αμέσως τσάκωσε σμήνος! Όπως φαίνεται παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η παγίφα να βρίσκεται στερεωμένη πάνω στο κορμό. Οι μέλισσες εξαπατώνονται και νομίζουν οτι πρόκειται για φυσική κοιλότητα στον κορμό - κοινώς κουφάλα. Όμως δεν είναι αυτό που έπαιξει το σημαντικότερο ρόλο. Ο μελισσοκόμος έβαλε μέσα στην παγίδα αιθέριο έλαιο lemon grass, δηλαδή κάτι σαν μελισσόχορτο. Τα μαντηλάκια που κυκλοφορούν απο την anel κάνουν απίστευτα καλύτερη δουλειά και μπορείτε να τα βάλετε με ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Εκτός απο άρωμα τοποθέτηση και μια παλιά μαύρη κηρήθρα. Η χωριτικότητα της παγίδας είναι περίπου 5 πλαίσια.

Αυτά τα χαρακτηριστικά "και τα κόλπα" φαίνεται να προσελκύουν τους αφεσμούς με μέγιστο αποτέλεσμα επιτυχίας. Δείτε ένα τέλειο βίντεο. Ο μελισσοκόμος έτυχε να βρίσκεται εκεί τη στιγμή που έφτασε το σμήνος. Είναι εκπληκτικό. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!!!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!