Widget Recent Post No.

Πρωτοποριακή ιδέα στη βασιλοτροφία, απο Έλληνες Ερευνητές...


Μια πραγματική επανάσταση έρχεται στη βασιλοτροφία, με ένα πρωτοποριακό σύστημα που δημιουργήθηκε στις μελισσοκομικές εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με πρωτοπόρο την Δρ. Φανή Χατζήνα. Πρόκειται για μια επαναστατική "πατέντα" μιας και μπορεί ο μελισσοκόμος να έχει ελεγχόμενη βασιλοτροφία. Δηλαδή με απλά λόγια μπορούμε να διαλέξουμε εμείς τους κηφήνες που θα ζευγαρώνουν τα μελίσσια μας, να έχουμε την φυλή της αρέσκειας μας, δίχως μίξεις και μπασταρδέματα απο τα γύρω μελισσοκομεία.

Η πατέντα αυτή ονομάστηκε το ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα δείτε το βίντεο.... Αφήγηση απο την ερευνήτρια Δρ Φανή Χατζήνα με όλες τις λεπτομέρειες....

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά , το άλλο με τον τοτό το ξέτετε ??? Εδώ οι έλληνες μελισσοκόμοι κάνουν βασιλοτροφεία στο φεγγάρι και σείς μου λέτε τι ένανε και πως το έκανε η βασίλισσα της χατζηνάς . Χρόνια πολλά . Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μ αρεσει που αναδημοσιευεις παλια αρθρα με (διαφορετικο τιτλο)για να μας κοροιδεψεις και να πατησουμε να δουμε.
    μονο και μονο για τα βιουζ και τα φραγκα...
    δεν σε τιμαει καθολου αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!