Widget Recent Post No.

Βρήκε κατεστραμμένα όλα του τα μελίσσια. Μια επίθεση χωρίς προηγούμενο...



Μα ποιος θα περίμενε να αντικρίσει έτσι όλα του τα μελίσσια, στα καλά καθούμενα. Ο λόγος που χάθηκαν για άλλη μια φορά δεκάδες μελίσσια είναι η ύπαρξη αρκούδας, με καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Αυτή τη φορά κοντά στη περιοχή Αμφιθέας Ιωαννίνων, μια περιοχή που θα αναρωτιόταν κάποιος πως γίνετε να υπάρχουν αρκούδες....

Τα τελευταία χρόνια τα προγράμματα αναβίωσης άγριας πανίδας, και οι διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν κάνει μεγάλο πρόοδο στην αναβίωση αυτών των άγριων ζώων που είναι υποεξαφάνιση. Ωστόσο κανένας δεν ασχολείτε με τους άμοιρους τους μελισσοκόμους ή τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι είναι έρμαια απέναντι στη καταστροφή που προκαλλούν αυτά τα ζώα. Απο τις καταστροφές που προκαλλούνται στους μελισσοκόμους, είναι φανερό ότι τα ζώα πεινάνε, και δυσκολεύονται στην εύρεση τροφής. Συνήθως βλέπουμε 1-2 κυψέλες κατεστραμμένες, εδώ είναι δεκάδες. Οι αρκούδες πεινάνε, και μάλλον οι περιβαλλοντικές οργανώσεις πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα. Οι μελισσοκόμοι πρέπει να ενημερωθούν σωστά, και να βάλουν τους ειδικούς φράχτες που επιδοτεί το κράτος, αλλά κανένας δεν ενημερώνεται γι αυτό.
Εμείς επικοινωνήσαμε στο παρελθόν με τον Αρκτούρο προκειμένου να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες και να ενημερώσουμε το κόσμο, ωστόσο ποτέ δε πήραμε κάποια απάντηση.

Ο μελισσοκόμος γράφει για τη καταστροφή που υπέστη ο ίδιος και οι γύρω μελισσοκόμοι...
Σημερα πηγα στο μελισσοκομειο και διαπιστωσα ότι όλα τα μελισσια μου ειχαν καταστραφει από επιθεση αρκούδας. Η ζημια εχει γινει σε δεκάδες μελισσια.
Παρακαλώ πολύ ανάρτηστε τις φωτογραφίες που σας στέλνω ώστε να λάβουν τα μετρα τους οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται κοντά στην Αμφιθέα Ιωαννίνων.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια