Widget Recent Post No.

Τρύγος πεύκου Νοέμβριος 2017! Ένα βίντεο που θα ζηλέψετε...



Τα παιδιά κάνουν τρύγο μελιού στο πεύκο, και έβγαλαν ένα βιντεάκι που όλοι θα ζηλέψουμε. Όπως λένε και οι ίδιοι στο βίντεο, είχε πολύ κόπο μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο και να πάρουν το μέλι απο τα μελίσσια. Στο βίντεο τα μελίσσια δεν είναι φουλ φορτωμένα, είναι αρκετά μέτρια, ωστόσο δεν δούλεψαν έτσι όλες οι περιοχές, υπήρξαν περιοχές που πήγαν και πολύ χειρότερα. Ξέρουμε άλλωστε ότι στην Έυβοια για πολλούς μελισσοκόμους ήταν κακή η φετινή χρονιά.



Ένας μελισσοκόμος σχολιάζει το βίντεο και λέει...
Οπωπω πολλα τα μελια και αν ξαναφορτωσουν κατω οπως και πανω θα γινει χαμος.Τι δειχνετε ρε πατε καλα;Διακοσια μελισσια στη σειρα κ δειχνετε πλαισια μισο κιλο μαζι με τα ξυλα;Κανεις που κανεις βιντεο δειξε ενα φορτωμενο μελισσι.

Του απαντάει ο μελισσοκόμος που ανέβασε το βίντεο...
Συνάδελφοι επειδή εγώ τα τρυγαω έχω να σας πω ότι η Εύβοια δεν δούλεψε φέτος. Αυτά που βλέπετε αυτά είναι. Σε κάποιες μεμονωμένες περιοχές έδωσε λίγο καλύτερα αλλά τα φάγανε στα πρώτα κρύα. Αυτά τα βίντεο δεν τα ανεβάζω για να δείξω τα γεμάτα με μέλι πλαίσια. Τα ανεβάζω για τους πελάτες που τρώνε το μέλι μου.
Όποιος έχει να ανεβάσει πιο πλούσιες καταστάσεις φέτος εδώ είμαστε όλοι να τον αξιολογήσουμε. Ο μέσος όρος είναι 900 γραμμάρια ανα τελάρο. Φτωχός αλλά τίμιος.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Την πραγματικοτητα δειχνει. Δεν το παιζει και γαμω τους μελισσοκομους.παλευει και αυτος οπως και μεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι δεν πάει καλά , δεν μπορεί στον κάτω όροφο το 3ο και το 4ο τελάρο να έχει γόνο , το 5ο μέλι , το 6ο και το 7ο γόνο !!!! Και στον πάνω όροφο τα μέλια να είναι αλλού ντα αλλού . Κάτι δεν μου αρέσει!!! Και με τόσο στόλο από μέλισσες ?? ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όλοι εσείς που κρίνεται έχετε κάτι καλύτερο εδώ είμαστε να το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!