Widget Recent Post No.

ΣΟΚ: Εγκληματική ενέργεια σε βάρος μελισσοκόμων: Κλέφτες ρίμαξαν ολόκληρο το μελισσοκομείο και άφησαν συντρίμμια πίσω τους


Πρόπερσι ίδια ημέρα, βίωσαν ένα φλιβερό περιστατικό δύο φίλοι μας μελισσοκόμοι. Επειδή ποτέ δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτά που έγιναν αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση! Να έχετε όλοι την προσοχή σας, και κανένας μα κανένας να μην έχει απροστάτευτα τα μελίσσια του! Κάμερες, gps ακόμα και σκυλιά, η φράκτες μπορούν να αποτρέψουν τα δίποδα ζώα, η αλλιώς κλέφτες μελισσιών!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟ 2016
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ - ΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Τεράστια καταστροφή από κλέφτες οι οποίοι ρήμαξαν ολόκληρο μελισσοκομείο χωρίς κανένα δισταγμό και τύψεις. Άνοιξαν πέταξαν πληθυσμούς και πήραν ότι πρόλαβαν. Κατέστρεψαν τους ανθρώπους. Δείτε τα σμήνη που κείτονται- πεταμένα λες και είναι σκουπίδια. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι μελισσοκόμοι ήταν απλά σοκαρίστηκες. Αυτές είναι οι εικόνες θλίψης για τη κακία και το μίσος που κρύβουν άνθρωποι μέσα τους, και που το κράτος δεν κάνει τίποτα για να αποδώσει δικαιοσύνη! Τίποτα! Αυτό δεν είναι κλοπή, είναι εγκληματική ενέργεια!


ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΚΙΣΣΑΒΟΥ
Το σημερινό θέμα είναι :
50% μελισσοκομικό – 50% ανθρώπινο
Ξεκινήσαμε για καλή μελισσοκομική ημέρα όταν μας ζήτησαν να ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ένα μελισσοκομείο 60 μελισσοσμηνών στους Νερόμυλους Αγιάς. Ιδιοκτήτες του :
1) Τάσος Ζούρας με ΑΜ 1174 τηλ. 6945949868
2) Τάσος Φούντας με ΑΜ 1173 τηλ. 6908524302
Όπως θα δείτε από τις φώτο που ακολουθούν ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ. Εικόνες σοκαριστικές. Προκαλούν ρίγη – θλίψη – δάκρυα!!!
Κάποιος ΕΞΥΠΝΟΣ θεώρησε ότι μπορούσε να αυξήσει τον πληθυσμό των μελισσιών του ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ξένους πληθυσμούς χθες βράδυ. Κλοπή + ασέβεια = Αηδία . Μόνο αυτό μας προκαλεί το ποιόν του.
Με έμπειρο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΜΑΤΙ και όπως θα δείτε και από τις φώτο, ΜΙΛΑΜΕ για προσεγμένο - πρώιμο Μελισσοκομείο. (θέση – υλικό – σμήνη – γόνοι)

Σχετικά με τον κλέφτη θέλουμε να πούμε:
1) Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να γίνει ποτέ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ, όσα βιβλία και αν διαβάσει, όσα σεμινάρια και αν παρακολουθήσει, όσες γνώσεις και αν του μεταδώσουν άλλοι μελισσοκόμοι, ΓΙΑΤΙ του λείπει το πιο βασικό χαρακτηριστικό ενός μελισσοκόμου : ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ
2) Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε κάποτε για να εκμεταλλευτούμε το μοναδικό προνόμιο ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ που μας έχει απομείνει : ΑΣΥΛΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ!!!!
3) Στον συγκεκριμένο δίνουμε την ευχή που δίνουμε σε όλους του ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ. (ΝΑΙ, αυτό που καταλάβατε!!!!!!)

Ας δούμε τώρα και την πραγματικότητα.
- Πως μπορούν να αποζημιωθούν; (σταματήστε να με γαργαλάτε Ελλάδα είμαστε!!!)
- Πόσο κοστολογείτε αυτήν η κλοπή. Δεν έχω εύκαιρο κομπιουτεράκι για να σας τα υπολογίσω, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!
Ήρθε η ώρα να δείξουμε την ανθρω – ποια μας. (όχι δεν κάνω ορθογραφικά!!!!)
Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη.
Όσοι δουν ΑΝΘΡΩΠΟ ας συλλυπηθούν.
Όσοι δουν ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ ας συνδράμουν. Αμαρτία να κόβονται φτερά σε ανθρώπους με μεράκι.
- Ως Μελισσοκομική Κισσάβου:
Όσες βασίλισσες χρειαστούν φέτος να ξαναχτίσουν τα όνειρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.
- Ως Περικλής Τρέχας :
Από 5 παραφυάδες στον καθένα για να συνεχίσουν να ζουν τα όνειρα!
ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια