Widget Recent Post No.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Τι θεραπεία κάνατε για τη βαρρόα; Ποια ήταν η πιο αποτελεσματική θεραπεία:



Μια νέα ψηφοφορία ξεκίνησε απο την Ορεινή Μέλισσα, όπου θα καταγράψουμε ΌΛΕΣ τις θεραπείες που εφαρμόζουν οι μελισσοκόμοι για τη καταπολέμηση της βαρρόα στην Ελλάδα. Άλλα σκευάσματα είναι βιολογικά, άλλα χημικά, άλλα εγκεκριμένα, άλλα μη εγκεκριμένα. Ωστόσο τα συμπεριλάβαμε όλα στην έρευνα μας, για να έχουμε μια συνολική εικόνα του τι συμβαίνει στη χώρα μας. Παρακαλώ δώστε πραγματικές απαντήσεις, η ψηφοφορία είναι απολύτως ανώνυμη και ο καθέ μελισσοκόμος έχει δυνατότητα να επιλέξει μόνο ένα φάρμακο. Δώστε μας μια καλή απάντηση λοιπόν... Τι θεωρείτε πιο αποτελεσματικό, απο όλες τις θεραπείες που δοκιμάσατε το τελευταίο διάστημα!

Τι θεραπεία κάνατε για τη βαρρόα;

Bayvarol
Apistan
Perizin
CheckMite
Apiguard
Apilife-Var
Thymovar
Apitraz
Varostop
Κινέζικες ταινίες
Οξαλικό οξύ ενστάλλαξη
Οξαλικό οξυ με γλυκερίνη
Οξαλικό οξύ με εξάχνωση
Θυμόλη
Μυρμηκικό οξύ
ΗiveClean Beevital
Τακ τικ
Αμιτράζ ταινίες έτοιμες
Αιθέρια έλαια
Ξύδι
Λεμόνι
Σκόρδο
Other
Please Specify:
Survey Maker

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα κ. Διαχειριστά. Προσφάτως δεν δημοσίευσες επαινετικό σχόλιό μου σχετικά με το τακ τικ, εν αντιθέσει με το αποτέλεσμα της "έρευνας" (εντός εισαγωγικών κ λέξη) της κ. Χατζήνας, που ήταν αντίθετη με τη χρήση του. Είδες το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης; είδες τι χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι; Να είσαι πιο αντικειμενικός και δίκαιος άλλη φορά. Καλή χρονιά να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειάσου Κώστα, αν δε σου είναι κόπος, στείλε μου πάλι αυτό το σχόλιο, να το διαβάσω. Προαφανώς κάπου θα χάθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν στέλνω τίποτα, με καλύπτει η παραπάνω απάντησή σας, ότι δηλαδή: η παράλειψη ανάρτησης, έγινε από λάθος και όχι από πρόθεση. Να είστε καλά, Καλό χρόνο να έχετε με υγεία και ευτυχία σε όλους σας. Και να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι να προσφέρετε πολύτιμη γνώση. Είστε ένα από τα καλύτερα μελισσοκομικά site, προσφέροντας σημαντικό έργο, ειδικά στους νέους μελισσοκόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!