Widget Recent Post No.

Σούπερ προσφορές σε όλες τις μελισσοτροφές! Η Αρκαδική Μελισσοκομία κάνει το μπαμ στις τιμές και σπάει τις πωλήσεις!

Σούπερ ανανεωμένες τιμές, ένα ολοκαίνουργιο eshop, και η μεγαλύτερη ποικιλία σε μελισσοτροφές έγιναν γεγονός απο την Αρκαδική Μελισσοκομία! Οι πωλήσεις σπάνε κάθε προηγούμενο... Η Αρκαδική Μελισσοκομία, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και ρίχνει τις τιμές σε όλες τις μελισσοτροφές σε τιμές που πραγματικά τα σπάνε! Η εταιρία με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μελισσοτροφές, και τις περισσότερες πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά!


Η ποιότητα των τροφών είναι εξαιρετική! Μέσα απο την Ορεινή Μέλισσα πήραμε και δοκιμάσαμε μερικές απο τις πιο διάσημες μελισσοτροφές της, όπως η "ΜΕΛΟΖΥΜ" και η "ΜΕΛΟΖΥΜ EXTRA", και πλέον είναι αναπόσπαστες απο τα μελίσσια μας. Μπορώ να πω ότι είναι ότι πιο οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό μπορεί να βρεί κάποιος στην αγορά. Τα μελίσσια τις καταναλώνουν πλήρως, δεν τρίβονται, δεν λιώνουν, κάνουν για όλες τις εποχές του χρόνου, και απο την εμπειρία μας σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Δείτε τιμές που τα σπάνε...

ΜΕΛΟΖΥΜ
0.68 ΕΥΡΩ +ΦΠΑ




ΒΑΝΙΛΙΑ
0.80 ΕΥΡΩ + ΦΠΑ 


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χαρη μπορης να κανης ένα βίντεο με μελοζημ έξτρα και να μας πεις προς την βλέπεις εγώ την έχω δοκιμάσει και εμεινα παρά πόλη ευχαριστημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πρωτοπρολαβω, τρεχω και δε φτανω. Θα κανω ενα τετοιο βίντεο, γιατι ειναι ότι πιο φθηνό υπάρχει με τόσο καλή απόδοση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλη τροφη και πραγματι αναπτυσει τα μελισσια σε μικρο χρονο!!! Θελει ομως προσοχη οταν το μελισσι ειναι δυνατο και πολυ σφυχτο και οταν οι θερμοκρασιες ανεβουν, παρουσιαζεται μεγαλη ρευστοτητα και τρεχει πανω στα κερια με αποτελεσμα να πνηγωνται μερικες μελισσες. Σαν λυση βρηκα να βαζω την τρυπα της σακουλας προς τα επανω και η τρυπα να μην ειναι πολυ μεγαλη..ΠΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!