Widget Recent Post No.

Η θρησκεία μας είναι ολοζώντανη! Έβαλαν εικόνες μέσα σε μελίσσι και έγινε το θαύμα...



Μοναχοί του Αγίου Όρους έβαλαν μία εικόνα της Παναγίας μέσα σε ένα μελίσσι, και σε λίγες ημέρες είδα το Θαύμα! Ολόκληρη η κτίση σέβεται το πρόσωπο του Χριστού και της Θεοτόκου! Το γεγονός αυτό συνέβη στην Ι.Μ.Εσφιγμένου.

Επίσης, στην περιοχή του Καπανδριτίου κοντά στην Αθήνα, συμβαίνει ένα εκπληκτικό γεγονός...

Δέκα χρόνια πριν, ο πιστός μελισσοκόμος Ισίδωρος Τιμίνης, σκέφτηκε να τοποθετήσει σε ένα από τα μελίσσια του την Εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου. Λίγο μόλις μετά, όταν άνοιξε την κυψέλη, βρέθηκε προς μεγάλης εκπλήξεως: οι μέλισσες έδειξαν σεβασμό και ευλάβεια προς την Εικόνα, έχοντάς την «περιβάλλει» με κερί, αλλά αφήνοντας ακάλυπτο το πρόσωπο και το σώμα του Κυρίου. Από τότε, και κάθε άνοιξη, τοποθετεί στις κυψέλες των μελισσών τις Εικόνες του Σωτήρα Ιησού Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων με την ίδια εντυπωσιακή κατάληξη.












Οι μέλισσες σέβονται το πρόσωπο του Αγίου Πορφυρίου.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. καλα ρε παλι τα ιδια?
    δεν εχεις τι να δημοσιευσεις?
    βαλε κανενα ανεκδοτο καλλητερα σαν τον μελισσοκοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λιγάκι. Στο bees.gr υπάρχει το ίδιο τεστ με φωτογραφία πολιτικού και το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν έτη 2017 μας γράφεις τέτοια πράγματα? Τα πιστεύεις? Αν βάλεις την εικόνα σε μελισσι στη Τουρκία για παράδειγμα που είναι μουσουλμάνοι θα την χτίσουν? Ή αν βάλουμε εικόνα με τον Μωάμεθ θα την χτίσουν τα δικά μας ή οι μέλισσες δεν είναι μισαλλοδοξες κ ότι εικόνα και να τους βάλεις δεν θα την χτίσουν?Αν βάλω εικόνα με τα μούτρα του βελζεβουλ θα την χτίσουν ή όχι? ΡΕ που ζούμε,ακόμα στο σκοτάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω λιώσει στο γέλιο,να σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιο το κολπο για να πιστευσουν οι εχπντες αγνοια.
    Οταν οι μελλισσες συναντουν φυσικο εμποδιο δεν χτιζουν.
    Ακομα και εικονα του μπατμαν να υπηρχε εκει παλι δεν θα εχτιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακόμα και οι μέλισσες αποφεύγουν τα σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και του διαβόλου εικόνα να βάλει πάλι δε θα κάνουν κυψέλες πάνω οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!