Widget Recent Post No.

Μετρήστε πόση βαρρόα έχουν τα μελίσσια χρησιμοποιώντας μια ευφυέστατη συσκευή...



Μια συσκευή μέτρησης βαρρόα, από την εταιρία ANEL με την οποία μπορούμε να μετρήσουμε το ποσοστό προβολής της βαρρόα που ταλαιπωρεί τα μελίσσια μας. Η συσκευή χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα, αναισθητοποιεί τις μέλισσες και τα βαρρόα, το οποία ξεκολλάνε από τον θώρακα και την κοιλιά τις μέλισσας που είναι κρυμμένα. Σε λίγη ώρα οι μέλισσες ζωντανεύουν και γυρίζουν στο μελίσσι, ενώ τα βαρρόα έμειναν στο μετρητή. Ανάλογα πόσα βαρρόα θα δούμε τόση είναι και η προσβολή. Μελισσοκόμοι που θα βρούν πολλά βαρρόα σημαίνει πως δεν έκαναν σωστή θεραπεία το χειμώνα και θα χρειαστούν ένα καλό ξελάφρωμα το Καλοκαίρι.

Πληροφορίες απο την εταιρία ANEL...
H συσκευή σας επιτρέπει να μετρήσετε το ποσοστό προσβολής από το άκαρι βαρόα (varoa) και να αποφασίσετε την εφαρμογή ή όχι θεραπείας .
Οι μέλισσες αναισθητοποιούνται και μετά το πέρας της θεραπείας επανέρχονται
Συμπεριλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και προτεινόμενη δράση ανάλογα με τα αποτελέσματα Αποτελείται από το σωλήνα αναισθητοποίησης και μέτρησης varoa , την συσκευή διοχέτευσης CO2 . Συνοδεύεται από 2 φιαλίδια CO2 αρκετά για να κάνετε 12 μετρήσεις . Τα φιαλίδια είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να τα βρείτε σε εμάς αλλά και σε καταστήματα ειδών κυνηγιού.

Δείτε περισσότερα...
http://anel.gr/el/product/6547/test-varoa

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια