Widget Recent Post No.

Νέα απο τα μελίσσια μας σήμερα στις 26 Μαρτίου 2017


Σήμερα είχαμε σχετική πτώση θερμοκρασίας, όμως τα μελίσσια συνεχίζουν ακάθικτα την ανάπτυξη τους. Ο καιρός σήμερα ήταν συννεφιασμένος με αυξημένη υγρασία, ότι πρέπει για συλλογή γύρης. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι απο χθές μπήκαν οι πρώτες γυρεοπαγίδες για τη παραγωγή γύρης της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή παράγεται πρώτης ποιότητας γύρη. Εδώ στο Αγρίνιο έχουμε σε πλήρη άνθηση, τις γκορτσιές, τις κερασιές, τις βερικοκιές και όλα τα πυρηνόκαρπα δέντρα. Επιπροσθέτως είναι γεμάτο χορτονομές, όποτε η γύρη είναι σε μεγάλη αυθονία.

Ωστόσο το νέκταρ και το μέλι που χρειάζονται τα μελίσσια είναι πάρα πολύ. Απο νέκταρ, δεν βλέπω να έρχεται μέλι, και η ζυγαριά μας λέει ότι τα μελίσσια χρειάζονται άμεσα τροφή, πάλι. Είχαμε μεγάλη πτώτη και σήμερα, και αυτό θα γίνεται και τις επόμενες ημέρες. Μόλις σε λίγες εβδομάδες ανοίξει η πορτοκαλιά, θα έχουμε και τα πρώτα θετικά νούμερα στη ζυγαριά μας, και έπειτα στη μεταφορά του Ελάτου. Έρε γλέντια, και μελάκια που έχουμε να πάρουμε φέτος...

Δείτε τα σημερινά δεδομένα...

Τη μελισσοκομική ζυγαριά την έχουμε προμηθευτεί από την εταιρία SAVEBEES. Δείτε παρακάτω τα τελευταία μηνύματα...

26 Μαρτίου 2017
ΝΕΑ ΖΥΓΑΡΙΑΣ
(8:00 το βράδυ)
63.4% 
Υγρασία
(στο μελισσοκομείο)
     
16.3°C
Θερμοκρασία
(στο μελισσοκομείο)
 35°C  
Θερμοκρασία
(μέσα στο μελίσσι)
-290
γραμμάρια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια