Widget Recent Post No.

Βρέθηκε ο κλέφτης μελισσιών...



Αποτελέσματα έφεραν οι έρευνες των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν και εξιχνίασαν την υπόθεση για αρκετές κλοπές που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στη γύρω περιοχή του πολύγυρου Χαλκιδικής. 3 Διαφορετικές κλοπές, αποδείχτηκε ότι διέπραξε ένας 43χρονος Αλβανός, αφαιρόντας απο 3 διαφορετικούς μελισσοκόμους 12 μελίσσια μαζί με τις κυψέλες. Ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, μιας και ο δράστης μπορεί να έχει διαπράξει και άλλα παρόμοι εγκλήματα, και σε άλλους μελισσοκόμους.

Προς το παρόν βρέθηκαν συνολικά 9 κυψέλες σε δύσβατη περιοχή μέσα στο δάσος οι οποίες ήταν όλες κλεμμένες. Ο Αλβανός, έκρυψε τις κυψέλες προκειμένου να μη τις δεί κανένας και υποπτευτεί ότι είναι κλεμμένες.

Επειδή το τελευταίο διάστημα οι κλοπές είναι αμέτρητες, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν για να μην πανικοβάλλεται ο κόσμος, καλλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να έχουν τα μάτια τους 14, να εξοπλιστούν με όσο το δυνατόν περισσότερες ηλεκτρονικές αντικλεπτικές συσκευές, αλλά και άλλα προληπτικά μέτρα. Όλοι πρέπει να έχουμε τη προσοχή μας, εφόσον μπορεί να συμβεί στο καθένα ανα πάσα στιγμή. Είναι άλλη μια μάστιγα της μελισσοκομίας!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!