Widget Recent Post No.

Πήγε για επιθεώρηση στα μελίσσια... Και του φόρεσαν χειροπέδες!


Πήγε να επιθεωρήσει τις κυψέλες, όμως τον περίμεναν δυσάρεστες εξελίξεις. Μόλις πλησίασε τις κυψέλες τον περίμενε η αστυνομία η οποία τον συνέλαβε του φόρεσε χειροπέδες και τον οδήγησε στο τμήμα. Ο 59χρονος όπως όλα έδειξαν, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, είχε κλέψει 21 κυψέλες απο ένα άλλο μελισσοκόμο και ο ίδιος ο κλέφτης δεν περίμενε να τον πιάσουν τόσο γρήγορα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι αγρότης, ο οποίος δεν ήθελε να αγοράσει τις κυψέλες - του φάνηκαν ακριβές - και επέλεξε να τις κλέψει απο ένα συνάδελφο που τις είχε παρατημένες στο δρόμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 47 χρονός μελισσοκόμος δήλωσε την κλοπή των μελισσιών πριν λίγες ημέρες στην αστυνομία. Και βοηθώντας τους αστυνομικούς με διάφορα στοιχεία που είχε συλλέξει, μπόρεσαν μαζί να παρακολουθήσουν τον δράστη και να τους οδηγήσει ο ίδιος στα κλεμμένα μελίσσια. Εκτός των μελισσιών ο αγρότης - κλέφτης φαίνεται να ήταν επικύνδινος εφόσον κατείχε πολλά όπλα και μαχαίρια, τα οποία κατάσχεθηκαν επίσης απο την αστυνομία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
(21) κυψέλες μελισσών
(2) κυνηγετικά όπλα
(1) πιστόλι κρότου
(152) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων
(1) μαχαίρι
(2) κροτίδες
(7) ναρκωτικά δισκία
(1) ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες
(1) ασύρματος πομποδέκτης

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο 59χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ......ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ????? ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΡΙΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ....ΚΟΨΟΚΩΛΗΔΕΣ....Π.Α.Ν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μράάάβο στον κλεύτη ? Να του κόψουν και τα αρχιδια και να τον αμολύσουν σε ένα δωμάτιο με μαυρους. Τον καριόλη , ξεσκίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια το ατομο ειναι αληταριο εως εγκληματικη οργανωση θα το θεωρουσα κ χαμενο κορμι.
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αμαρτια απο να κλεψεις βιος ΤΕΛΟΣ.
    tzenaro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!