Widget Recent Post No.

Πήγε στα μελίσσια και τα έκλεψαν όλα. Όμως του άφησαν μια κυψέλη, και ο λόγος είναι απίστευτος...



Πήγε στα μελίσσια του και του τα έκλεψαν. Συγκλονίζει το περιστατικό όπου ο μελισσοκόμος Θανάσης επισκέφτηκε το μελισσοκομείο με τα 13 του μελίσσια και προς μεγάλη του απογοήτευση έλλειπαν τα 12. Μάλιστα όπως μου είπε ο ίδιος, οι κλέφτες είχαν σκοπό να πάρουν όλες τις κυψέλες, όμως μια από τις 13 είχε πρόβλημα, και δεν κούμπωνε σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν μέλισσες. Οι κλέφτες φοβήθηκαν για τη μεταφορά και πέταξαν, σαν σκουπίδι, την μια απο τις κυψέλες, πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το περιστατικό αυτό του εγκλήματος.
Ο συνάδελφος κάνει έκκληση όποιος μπορεί να τον βοηθήσει, και δίνει επιπλέον στοιχεία, μήπως κάποιος δει η ακούσει κάτι....

"Η κλοπή των  μελισσών μου που έγινε πριν τον Νεο Παγώντα Ευβοίας στη θέση Άγιος στη ταβέρνα  αριστερά στο χωματόδρομο. Εκλάπησαν 12 μελισσια από τα 13 το ένα  ξεκούμπωσε η  βάση και το πέταξαν κάτω. Η κλοπή έγινε  από  της 06 - 10-2016 έως τις 24-10-2016. Οι κυψέλες ειναι βαμμενες με τα χρωματα γαλαζιο, κιτρινο, ανοικτο πρασινο και ασπρο οπως επισης τα καπακια και οι κινητες βασεις, (χαρακτηριστικο τους το  βαψιμο ωρισμενων εχει γινει   με  βερνικι ξυλου κιτρινο και  γαλαζιο ) Ο μελισσοκομικος αριθμός  είναι  EL 15 \  459. Είναι πυροσφραγισμες καθως  τα καπακια  οι   βασεις και  τα  πλαισια. Εάν κάποιος αντιληφθεί, δει, κυψέλες με την περιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορεί να  επικοινωνήσει μαζι μου. Θανασης  Τζιανακοπουλος . Τηλ.. 6974798345"

Όπως βλέπουμε συνάδελφοι το πρόβλημα με τις κλοπές όλο και μεγαλώνει. Και ποιός δεν φοβάται πλέον μην του κλέψουν τα μελίσσια του. Όπως γράφει ο ίδιος ο μελισσοκόμος που το έπαθε, "Ειναι μεγαλο το προβλημα . Κατι πρεπει να γινει πως θα προφυλακτουμε. Πρέπει να ακουσθούν γνώμες, απόψεις προφύλαξης  μέτρα  προστασίας. Να υπάρχει  επικοινωνία  σε κάθε  περιοχή με συνάδελφους και φορείς ωστε  να υπάρχει ενα ειδος επιτηρησης σε καθημερινη βαση, οι αποστασεις  σε κανουν  να μην μπορεις να εισαι εκει. Μονοι μας πρεπει  να   σωθουμε και να αποτρεψουμε  τους επιδοξους κλεφτες που καποιοι ειναι μεσα  στον κλαδο μας.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Πιο αυστηρές ποινές.

    Ήρθα ρομαντικός στη μελισσοκομία και θα φύγω αηδιασμένος.
    Και θα ψωνίζω βουλγάρικο.

    Μακρυχέρηδες ελληναράδες. Γιατί Έλληνες δεν είστε.

    Και σταματάω να βρίζω γιατί σέβομαι τον πόνο του φίλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του καεί το σπίτι του ξεφτυλισμένου που έκλεψε τα μελίσσια. Να του δω αυτούς που κάνουν αυτή την δουλειά στην φυλακή. Γαμώ την μάνα τους . Αλλά ο νόμος είναι νόμος και δεν τους τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΤΗ ΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεκινησα από μια μελισσα εχω 70 σε λιγα χρονια ολοι αυτοι είναι ανίκανοι και θελουν να κανουν μελισσες από το καφενειο θελουν κρεμασμα αναποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μας διαβάζει να του πω: Γιατί βρε φίλε το κάνεις αυτό; Εσένα θα σου άρεσε; Δεν έχεις φόβο Θεού μέσα σου; Τι παραδειγμα δίνεις στα παιδια σου ή ακόμη στα εγγόνια σου; Να ξέρεις φίλε τα κλεμμένα μελίσσια δεν θα σου αποδώσουν! Πήγαινε τα πίσω ζήτα συγγνώμη και μην το ξανακάνεις όχι μονο για τα μελίσσια αλλα για οτιδήποτε άλλο. Μόνο έτσι θα γίνουμε καλοί ανθρωποι και προπάντων Χριστιανοί! Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα παρει σε φαρμακα ο παλιοπουστασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της καταργησης της ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ!!Κλεφτες λυμαινονται τα χωραφια και τις αγροτικες περιουσιες..κλεβουν ακομα και ενα μετρο λαστιχο..ακομα και μια κυψελη!Φυτευουν χασισοφυτειες και τις ποτιζουν ανενοχλητοι..
    Για ρωτηστε τους παλιοτερους..τολμουσε κανεις να κλεψει εστω και ενα πορτοκαλι??
    Α ρε...πρωτη φορα αριστερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΜΕΛΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΡΕΨΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ...
    ΖΩΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!