Widget Recent Post No.

Λύθηκε το μυστήριο με το παλιό που έβαλε τις κυψέλες του δίπλα από το νέο μελισσοκόμο...



Ο παλιός μελισσοκόμος που τοποθέτησε τις κυψέλες δίπλα και γύρω από το μελισσοκομείο του νέου μελισσοκόμου γράφει σήμερα στην Ορεινή Μέλισσα. Η παρεξήγηση λύθηκε μεταξύ τους, και δεν είχε καμία σχέση με αυτό που νομίζαμε! Ο παλιός μελισσοκόμος που έβαλε εκεί τα μελίσσια έπαθε ένα πρόβλημα στο δρόμο και αναγκάστηκε να τα ξεφορτώσει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δείτε τις μας έγραψε αναλυτικά...

Ο παλιός μελισσοκόμος γράφει μετά απο την ανάρτηση που έγινε...
 Όταν έφτασε στο μελισσοκομείο του είδε κάτι που δεν το περίμενε: Ήταν γεμάτο ξένες κυψέλες!

Ο παλιός μελισσοκόμος απαντάει...
επειδή σου ζήτησα να ξανά κοιταξεις την πηγη σου για την αναρτηση που εκανες σχετικα με τον νεο μελισσοκομο και τις ξενες κυψελες που βρηκε στο μελισσοκομειο του και εσυ προφανως δε το εκανες. τα μελισσια που ξεφορτωθηκαν διπλα στα δικα του ανηκουν σε μενα.

τα πραγματα εχουν ως εξεις... το μερος ηταν πιασμενο απο εμενα και εναν φιλο μου με 13 ζωντανα μελισσια.στη συνεχεια(μετα απο λιγες ημερες) επικοινωνησε μαζι μου φιλος μελισσοκομος που μενει κοντα στο σημειο και μου ζητησε αν γινεται να φερει μερικα μελισσακια ενας νεος μελισσοκομος φιλος του στο ιδιο σημειο με εμενα. εγω  του ειπα να τα φερει ευχαριστως. οταν λοιπον ανεβηκα ξανα στο βουνο να ξεφρτωσω το κυριως φορτιο με τα μελισσια μου πραγματι στην ακρη στο σημειο που θα τα εβαζα υπηρχαν μερικα μελισσακια(φετινες παραφυαδες μαλλον) περιποιημενα σε πλαστικες κυψελες και μια ποτιστρα με νερο.

η περιοχη πηγαινε αρκετα καλα οσο περνουσαν οι μερες και σκεφτηκα να ανεβασω ακομα ενα φορτιο  στην ιδια  περιοχη αλλα σε αλλο σημειο που ειχα πιασει και ειχα καθαρισει  800μετρα  μακρυα απο το αρχικο .οταν λειπον εκανα την μεταφορα αντιμετωπισα  προβλημα με τον κινητηρα και  ανεβηκε η θερμοκρασια .το σημειο που θα πηγαινα ειχε μια μεγαλη και αποτομη ανηφορα .δε μπορεσα να ανεβω τελικα λογω του προβληματος του φορτηγου και του φορτιου και επειδη σε λιγο θα ξημερωνε και τα μελισσια ειχαν ωρες ταξιδιου  ξεφορτωθηκαν τελικα στο αλλο μελισσοκομειο καθως δεν υπηρχε αλλη επιλογη και το μερος ηταν πιο βατο.

τα μελισσια απο αναγκη ξεφορτωθηκαν σε αυτο το σημειο. οχι γιατι ηθελα να διωξω τον ανθρωπο αφου εγω με χαρα τον δεχθηκα και οχι για να του παρω πλυθησμο οπως διαβαζω σχολια αλλων μελισσοκομων αυτες τις μερες. εκρινα σκοπιμο λοιπον να σου το αναφερω γιατι δε μου αρεσε να βλεπω τα σχολια του τυπου "ο παλιος μεγαλομελισσοκομος θελει το κακο του νεου" και "ολοι οι παλιοι τα ιδια κανουν" και  πολλα αλλα παρομοια.

κακως υπαρχει αυτη η καχυποψια και αυτο το χασμα αναμεσα σε νεους και παλιους μελισσοκομους καθως μονο η ελλινικη μελισσοκομια χανει απο αυτο.ευχαριστω και ελπιζω να το αλλαξεις τελικα.αν θελεις επικοινωσε και με τον αλλον μελισσοκομο.οι 2 μας εξαλλου τα ειπαμε

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Εντάξει μας έπεισε!! Ούτε Χουαν Κριστιαν Αντερσεν δε σε φτάνει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χανς Κρίστιαν Άντερσεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:32 πρέπει να είσαι πολύ γκαου δεν εξηγείται αλλιώς το σχόλιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.33 τώρα ξύπνησες;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο μωρο εχω να ακουσω τετοιο παραμυθι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα ο γνωστος ΜΕΓ-ΜΑΛ σημερα ως 8.32.Φυσικα παντα ανωνυμουλης??? Για να δουμε ποτε θα εχει ενε θετικο σχολιο.ΕΝΑ?? Φιλακιααα!!!ΕΠΟΝΥΜΟΣ..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα μας δουλευει ο τυπος?αν καποιος δει τις φωτο απο το αρχικο αρθρο, ευκολα βγαζει τα συμπερασματα του.
    https://orinimelissa.blogspot.gr/2016/06/blog-post_407.html
    αν ειχε εκτακτη αναγκη, τοσο χωρο ειχε (2η φωτο) μπορουσε να τα αφηνε πιο διπλα αν ηθελε, οχι αναμεσα και πισω του μικρου με τα 6 μελισσακια.
    οσο για την παραπανω ιστορια, εχει φοβερη επιστημονικη φαντασια, κανει για βιβλιο θα ελεγα. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:29 και που ξερεις οτι δεν εχουν ξεφορτωθεί και αλλα μελισσια πιο διπλα στον υπολοιπο χώρο?η φωτογραφια στο δειχνει αυτο??πιο πισω φαίνεται και ενας δρομος.οποτε μη βγαζεις ευκολα συμπερασμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο ο επ(ο)νυμος δε τα βλέπει αυτά! Και ξέρει να βρίζει όμως κ έτσι θέλει να τον σεβαστούν. Και Ορεινή Μέλισσα για τα κλικ επιτρέπει τις ύβρεις.. ενώ σχόλια που σας καίνε τα κόβεται!!! Λογοκρισία όπου σας βολευει και εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδια ειναι αληθινή η δεν ειναι η παραπανω ιστορια εφοσον το μερος ηταν πιασμενο απο αυτον με τα πολλα μελισσια τα λογια ειναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα σε ολους . τη να πω και εγω . διπλα μου στα 10 μετρα εβαλε ενας 17 μελισακια . ειπα οκ δεν πειραζει σε 3 μερες ενας αλλος εβαλε ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ 60 διοροφα . και σε 3 ημερες ενας αλλος 25 . αποτελεσμα ? αν και ειμαι απο εδω αναγκαστικα να φυγω . ΒΟΥΝΟ- ΠΑΙΚΟ ΜΕΡΙΑ . ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕς ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΩ. ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!