Widget Recent Post No.

Νέα προσφορά για κηρήθρες σε πολύ χαμηλή τιμή από την Αρκαδική Μελισσοκομία!



Νέα προσφορά κάνει η Αρκαδική μελισσοκομία και ρίχνει τις τιμές των κηρηθρών κατακόρυφα! Πρόκειται για ένα νέο προιόν, με φύλα τα οποία είναι φτιαγμένα από "φυτικό κερί" το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές για τις μέλισσες και το χτίζουν σα τρελές. Η Αρκαδική Μελισσοκομία έκανε αυτή τη κίνηση προκειμένου να έχουν οι μελισσοκόμοι πρόσβαση και σε οικονομικές κηρήθρες!

Η τιμή της κάθε κηρήθρας είναι 50 λεπτά και θα πωλείται σε συσκευασία των 30 τεμαχίων στα 15 ευρώ συνολικά. Η κάθε κηρήθρα είναι 75 γραμμάρια

Για περισσότερες πληροφορίες...
Τηλέφωνο παραγγελιών:  2105551492 
http://arkadikimelissokomia.gr/product/Κηρήθρες

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Την ανοιξη γιατι δεν τις βγαζανε και τις πωλουσαν ολοι 1 ευρω τωρα ποιος θα τις παρει? Θα τις αποθηκευσουμε για του χρονου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορώ να μαθω τ διαστάσεις εχουν η κηρηθρες ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΞΕΣΦΙΓΚΗΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΘΗΝΕΣ, ΦΥΤΙΚΕΣ, ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΔΑΛΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ.ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΗΡΗΘΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ 90 ΛΕΠΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΜΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI DIASTASIS SE NIAZOUN H OTI TOSA HRONIA SOU POULOUSAN FIKIA GIA METAXOTES KORDELES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ακριβες!!!
    Τις φυτικες τις χαριζουν δεν τις πουλανε.

    Νομιζω οτι το χασατε το παιχνιδι κυριοι.

    Τα φυλλα σας ειναι φουλ στην νοθεια και καποια αλλα εισαγωγεις και ιδει εχετε δει τρελη πτωση και θα δειτε και αλλη να δεν κατεβασετε την τιμη κατω απο τα 0,30€.

    Εφεραναπ εξω και τις κεντανε ενω τις φυτικες τις μασανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι δεν δημοσιεύεις όλα τα σχολια εεεεεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμογια θα αγορασουμε απ εξω ρε να βαλετε μυαλο και να μην μας πατατε στο λαιμο οπως φετος.ακου κει 1 ευρω.φατε τες τωρα.δε ντρεπεστε λιγο ρε ολοι κινα πουλατε.βαλτε μυαλο και πουληστε οσο στο εξωτερικο γιατι θα ψαχετε να μας βρειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!