Widget Recent Post No.

Μεγάλη προσφορά σε όλους τους μελιτοεξαγωγείς και τα μηχανήματα: Ισχύει μέχρι αύριο! Προλάβετε...




Συνάδελφοι έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω μια εξαιρετική προσφορά από την Αρκαδική Μελισσοκομία για όλα τα μηχανήματα και τους μελιτοεξαγωγείς παντός τύπου. Η εταιρία σκέφτηκε να κάνει μια σούπερ προσφορά για όλους τους αναγνώστες της Ορεινής Μέλισσας, και να δώσει 10% έκπτωση σε όλα τα μηχανήματα μέχρι τέλος Μαΐου!

Η Αρκαδική μελισσοκομία είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της Lyson, μιας εταιρίας - κολοσσού στο χώρο της μελισσοκομίας η οποία παράγει όλων των ειδών τα μηχανήματα σε πολύ προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα, από υλικά μεγάλης αντοχής!

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική παραγγελία στο site της Αρκαδικής Μελισσοκομίας, συμπληρώνοντας το κουπόνι με κωδικό LYSON.

Δείτε όλα τα μηχανήματα που έχουν 10% έκπτωση...
http://arkadikimelissokomia.gr/μελισσοκομικά-μηχανήματα

Η προσφορά ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες στο  2105551492 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Βρίσκω ιδαίτερα αποτυχημένη την προσπάθεια πώλησης από την Αρκαδική μελισσοκομία! Η έκπτωση 10% θα την έδινε κάθε καλοπροαίρετος πωλητής, αναγράφοντας όχι με ψιλά γράμματα ότι οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά θα έλεγε πόσο πραγματικά κοστίζει το προιόν που εμπορεύονται!!!
    Τέλος πάντων ζούμε την εποχή των ψευδαισθήσεων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!