Widget Recent Post No.

Μελοζύμ extra: Ποιοτική τροφή σε πολύ φθηνή τιμή για ξεχειμώνιασμα και φουλ ανάπτυξη...



Μια super μελισσοτροφή σας έχω σήμερα συνάδελφοι σε τιμή που πραγματικά σπάει ταμεία! Όπως θα γνωρίζετε λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα από πολλούς συναδέλφους , και για την συγκεκριμένη τροφή ακούσαμε τα καλύτερα. Ήταν σχεδόν αδύνατό να μην φτάσει και στα δικά μας χέρια!

Εντύπωση μου είχαν κάνει οι φωτογραφίες που έλαβα από μελισσοκόμους , με την τροφή να εξαφανίζεται σε χρόνο dt. Όχι με ένα η με δύο κιλά άλλα με τέσσερα ταυτόχρονα! Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν τα μελίσσια έχουν μεγάλη έκταση σε γόνο τρώνε και την ανάλογη τροφή!


Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και εμείς αυτή την τροφή την οποία και προμηθευτήκαμε από την Αρκαδική Μελισσοκομία. Πρόκειται για ένα ζαχαροζύμαρο εμπλουτισμένο με βιταμίνες οι οποίες ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον οργανισμό της μέλισσας!

H εταιρία αναφέρει οτι κάθε κιλό μελισσοτροφής περιέχει :
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α 54.500 IU.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 8.200 IU.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε 28 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 20 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2 80 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6 20 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 0,1 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ C 300 mg.
  • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ3 150 mg.
  • Νικοτινικό Οξύ 240 mg.
  • Ασβέστιο-D-παντοθενικό 120 mg.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η τροφή δεν θερμαίνεται κατά την διαδικασία παρασκευής της. Η ζύμωση είναι ψυχρή δηλαδή απόλυτα ασφαλής για τις μελισσούλες μας , μιας και δεν δημιουργούνται ουσίες όπως η HMF.

Για εμάς βέβαια δεν έχει τόσο σημασία η σύνθεση της τροφής , αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε εμείς η ίδιοι στα μελισσάκια μας. Και αν η τροφή διατίθεται και σε μια super τιμή τότε δεν έχουμε παρά να την δοκιμάσουμε!!

Η μελισσοτροφή διατίθεται από την Αρκαδική Μελισσοκομία , στην τιμή των 89λεπτών + φπα και παραδίδεται σε συσκευασία των 20 κιλών ( 20*1 κιλό ). Μπορείτε να την παραγγείλετε ηλεκτρονικά από εδώ http://arkadikimelissokomia.gr/product/

Για επικοινωνία με το κατάστημα το τηλέφωνο είναι : 2105551492

Παρακάτω φωτογραφίες μετά απο δοκιμή στα μελίσσια:
















Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Χρονια πολλά. Είδα οτι το έγραψες και σε αλλη ανάρτηση. Λοιπον την χαμηλότερη Hmf την έχουν οι βανιλιες (σύμφωνα με μετρήσεις του Αριστοτελείου Θεσσαλονικης). Αυτό συμβαίνει διότι για τις ζυμωτες οι εταιρίες αντί για μελι χρησιμοποιουν ισογλυκοζη. Η ισογλυκοζη για να διατηρείται σε υγρή μορφή παραμένει σε θερμοκρασία 60 βαθμών για εβδομαδες μέχρι να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί. Οποτε αν θέλουμε να θεωρουμαστε μελισσοκόμοι πρωτα να ενημερωνωμαστε και μετα να ενημερωνουμε. Καλη χρόνια να έχουμε. Φιλικά Βαγγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη τροφή. με διαφορα καλυτερη και απο τις βανιλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!