Widget Recent Post No.

Πλαστική κυψέλη ANEL : Τα πρώτα συμπεράσματα!




Έπειτα από το ξεχειμώνιασμα των μελισσιών μας μέσα στις πλαστικές κυψέλες της ANEL μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ότι τα μελίσσια μας επιβίωσαν με 100% επιτυχία. Οι κυψέλες αυτές δείχνουν να προσφέρουν στα μελισσάκια το τέλειο περιβάλλον , με κύριο χαρακτηριστικό την γρήγορη ανάπτυξη - διατήρηση περισσότερου γόνου.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι τα μελίσσια στις ξύλινες κυψέλες έχουν μείνει αρκετά πίσω σε θέμα πληθυσμού σε σύγκριση πάντα με τις πλαστικές. Σε επιθεώρηση που πραγματοποιήσαμε πρίν λίγες μέρες είδαμε μελίσσια με πρόωρη ανάπτυξη , πολλούς γόνους και εικόνες που πραγματικά είναι πολύ όμορφες!




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εγω τις πεταξα τις ξυλινες και πηρα πλαστικες με σιτα. Θεορω οτι ειναι αστερια κυψελες. Βεβεα αν βελτιονε ακομα καλυτερα τα πορτακια θα ηταν ακομα πιο καλες. Θα υπογραμισω την ακριβη τιμη των πορτακιων και των καλαθακιων για την γυρη , απαραδεκτη η τιμη των 8,5 ευρω του σετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!