Widget Recent Post No.

Ποιοτικά φύλλα κηρήθρας που πραγματικά αξίζουν



Ειμαί της άποψης οτι οταν γνώρισουμε ενα καλό-ποιοτικό μελισσοκομικό προϊόν που παράγει μια μελισσοκομική επιχείρηση , ειναι πολυ σημαντικό να το προωθούμε και να το γνωστοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους μας ακόμη και αν αυτο μερικές φόρες προκαλεί αντιδράσεις.

Δεν ειναι λίγοι οι κατασκευαστές τεχνητών φύλλων κηρήθρας στην Ελλάδα , και αυτο ειναι ενα μεγάλο πλεονέκτημα που μας δίνεται διότι μπορούμε να επιλέξουμε και να επιβραβεύσουμε τα προιόντα που πραγματικά αξίζουν.

Εγω λοιπόν ακούγοντας πολυ καλές απόψεις για την Μελισσοκομική επιχείρηση Χούχουτα , και τα φύλλα που κατασκευάζει αποφάσισα να τα δοκιμάσω.  Μελισσοκόμοι με πολλά χρονιά εμπειρία πανω σε αυτες τις κηρήθρες με προέτρεψαν να  τις δοκιμάσω , και δεν ειχα παρα να το κανω.


Αρχικά ήμουν αρκετά διστακτικός όμως στην συνεχεία , απο την στιγμή που άνοιξα το δέμα κατάλαβα για την ποιότητα αυτών των φύλλων. Δεν είχαν καμία σχέση με ολα τα υπόλοιπα φύλλα που είχα δει και δοκιμάσει!!!!

Ηταν ανοιχτόχρωμα , οχι πολύ έντονο άρωμα (μερικοί κατασκευαστές προσθέτουν τεχνητά αρώματα μέσα στο κερί) και αρκετά δύσκαμπτα σε σχέση με φύλλα άλλων κατασκευαστών.

Να αναφέρω οτι απο την φύση του το κερι ειναι αρκετα δυσκαμπτο , και οι παραγωγοι για να το κανουν πιο ελαστικο προσθετουν παραφινη.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ενα φύλλο  κηρήθρας Χούχουτα...




 Εδω βλέπουμε τη διαφορά με ενός άλλου κατασκευαστή ........




Στην αγορά όσον αφορά τα φύλλα κηρήθρας , κυκλοφορούν πολλές ποιότητες οι οποίες συνήθως ειναι ανάλογες των τιμών τους. Πολλές φορές δεν λέμε οτι πληρώνεις παίρνεις??

Στην περίπτωσή μας αυτή η φράση επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και η ποιότητα ήρθε να ξεπεράσει κατα πολύ την τιμή τους!!!!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος  και εγώ αλλα κυρίως τα μελισσάκια μου που τα έχτιζαν σαν τρελά σε μια δύσκολη μελισσοκομική χρονιά. Η γνώμη μου είναι οτι ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν στην αγορα , και δεν εχετε παρα να τις δοκιμάσετε!!!

*Σιγουρα υπάρχουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν ανάλογης η και καλύτερης ποιοτητας κεριά , δεν μπορώ όμως να μιλήσω για κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει. Παραμένω όμως ανοιχτός σε κάθε δίκη σας πρόταση όσον αφορά ποιοτικά προϊόντα που κυκλοφορούν.

Τα κεριά τα προμηθεύτηκα  απο το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας παραθέτω ακριβώς απο κάτω...

www.sallis.gr

Ευελπιστώ να αρχίσουν να προμηθεύονται και αλλα καταστήματα τα ποιοτικά Φύλλα κηρήθρας Χούχουτα , έτσι ώστε να μπορούμε ολοι να τα προμηθευτούμε εύκολα και απλά. Γιατι οταν η ποιοτητα ξεπερνα την τιμη ,  τοτε  αξιζει ενα μεγάλο Μπράβο!!!!!

orinimelissa.blogspot.gr