Widget Recent Post No.

Μέλισσες κάνουν ''μπάλα'' και διώκουν ''εισβολέα'' που μπήκε για να πάρει.. Μέλι!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Οι μελισσες παραγουν ενα προιον ανεκτιμητης αξιας που ονομαζεται ΜΕΛΙ. Καθε εντομο η ζωο που βρισκεται στη φυση προσπαθει να κλεψει με καθε τροπο αυτο το ''δυσευρετο'' προιον. Σφηκες , πεταλουδες μπαμπουρες , μυρμηγκια , αρκουδες , ο ανθρωπος ολοι με ενα σκοπο να παρουν ΜΕΛΙ!!!

Ο θεος προικησε την μελισσα με ενα οπλο για να αμυνεται απεναντι σε καθε εχθρο και καθε εισβολεα που προσπαθει να κλεψει μελι!!!!! Και αυτο ειναι το κεντρι της!!!!!

Πολλα εντομα κανουν απεγνωσμενες προσπαθειες να κλεψουν εστω και μια .... Σταγονα μελι ομως το αμυντικο συστημα και οι φρουροι δεν θα επετρεπαν ποτε ετσι απλα να ''φυγει'' αυτη η σταγονα.

Πολλες φορες θα εχουμε δει διαφορους εισβολεις να κανουν απεγνωσμενες προσπαθειες , δυστυχως ομως γι αυτους πεφτουν στο κενο , και το τιμημα ειναι ο θανατος.




Στο βιντεακι που θα δειτε παρακατω ο απροσμενος επισκεπτης δεν ηταν τιποτα αλλο απο μια χρυσομυγα που μπηκε για να παρει μελι. Ομως η υποδοχη δεν ηταν και η καλυτερη. Δειτε με τη μανια προσπαθουν να τη σκοτωσουν!!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια