Widget Recent Post No.

Βασιλικος πολτος , θεραπευει τα ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




O Βασιλικος πολτος ειναι ενα Υπερτροφιμο που οι επιδρασεις του στις μελισσες και κατ επεκταση στον Ανθρωπο ειναι πλεον γνωστες σε ολους. Ειναι ενα τροφιμο που παρεχει στον οργανισμο μια εκρηξη ενεργειας , μια διατροφικη βομβα που δεν υπαρχει ασθενεια και προβλημα που να μην μπορει να καταπολεμησει. Δινει στον οργανισμο Βιταμινες ,ιχνοστοιχεια , μεταλλα , αμινοξεα πρωτεινες και το κυριοτερο Φυσικες Ορμονες  που στην ουσια ''ειδοποιουν'' τον οργανισμο να ξεπερασει οποιοδηποτε προβλημα αντιμετοπιζει.


Ο βασιλικος πολτος ειναι μια ουσια την οποια εκκρινουν οι μελισσσες  και προοριζονται ως τροφη αναπτυξης για τις πρωτες 3 μερες ζωης της καθε προνυμφης. Η προνυμφη που θα τραφει αποκλειστικα με βασιλικο πολτο , θα αποκτησει 50% μεγαλυτερο μεγεθος  , 60-70% μεγαλυτερο βαρος , θα εκκολαυθει νωριτερα , ολοκληρο το αναπαραγωγικο συστημα θα αναπτυχθει πληρως  και ειναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Η μονη διαφορα διατροφικα που θα κανει μια απλη εργατρια σε βασιλισσα ειναι ο Βασιλικος πολτος.

Ειναι ενα τοσο πληρες τροφιμο , που η συνθεση του δεν εχει εξακριβωθει πληρως ακομα απο τους επιστημονες.  Ενα πληθος στοιχειων του βασιλικου πολτου παραμενουν ακομα αγνωστα για ολους μας. Ωστοσο εχουν εξακριβωθει τα περισσοτερα.




ΣΥΝΘΕΣΗ - ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Απο βιταμινες περιεχει Α, C, D, Ε , Β1, Β2, Β3, Β4, Β5, Β6, Β7, Β8, Β9, Β12.  οπως επισης και ενζυμα που παιζουν σημαντικο ρολο στον αθρωπινο οργανισμο. Επισης ειναι μια πολυ καλη πηγη φολικου οξεος.29 Αμινοξεα εχουν αναγνωριστει τα οποια συνθετους τις πρωτεινες και ολα ειναι εξαιρετικα σημαντικα για τον ανθρωπινο οργανισμο. Τα αμινοξεα που χρειαζεται ο ανθρωπινος οργανισμος βρισκονται ολα στον βασιλικο πολτο σε επαρκη ποσοτητες και τα ποιο σημαντικα ειναι το ασπαρτικό και το γλουταμινικό οξύ . Περιεχει Μεταλλα  τα οποια ειναι νάτριο, κάλιο, σίδηρος, ασβέστιο, ψευδάργυρος, χρώμιο, μαγγάνιο και νικέλιο.






ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ


O βασιλικος πολτος θεραπευει και βοηθαει τον οργανισμο στην ομαλη και σωστη λειτουργια του. Βοηθαει στην δημιουγια των κυτταρων αλλα και στην καταπολεμηση της ανεξελεγκτης αναπαραγωγης τους , δηλαδη εχει αντικαρκινικες ιδιοτητες. Συμφωνα με ερευνες οχι μονο βοηθα στην προληψη αλλα και στην θεραπεια , πολλων ασθενειων.

Ειναι συμβολο νεοτητας και μακροζωιας με αντιγυραντικες ιδιοτητες , βοηθοντας στην ομαλη λειτουργια και την λαμψη του προσωπου του δερματος και κατ επεκταση του οργανισμου μας. Βοηθαει σε προβληματα νευρολογικης φυσεως , καταπολεμαει το στρες , βελτιωνει την σεξουαλικη υγεια ,  Δυναμωνει τον οργανισμο και κανει παντου μα παντου καλο.

Ειναι ενα φυσικο προιον που εντυποσιαζει και θα εντυποσιαζει τον ανθρωπο με τις θεραπευτικες ιδιοτητες που εχει.

Ενα προιον ανεκτιμιτης διατροφικης αξιας , ενα προιον που  θεωρειτε πλεον επισημα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ  και πωλειτε σε καψουλες και διαφορα σκευασματα στα φαρμακεια.

Βασιλικος πολτος ομως ονομαζεται αυτος που παραγεται απο τις μελισσες και καταναλωνεται φρεσκος  κατευθειαν απο τον μελισσοκομο  , και οχι επεξεργασμενος , και αφυδατωμενος σε καψουλες και χαπια. Αυτο δεν ειναι βασιλικος πολτος.

 Ολα αυτα εχουν κατοχυρωσει τον ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ως ενα απο τα πιο πληρεστερα τροφιμα του πλανητη μας. ειναι ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΜΟ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




orinimelissa.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια