Widget Recent Post No.

Πήγα στα μελίσσια μου στις καστανιές, και σοκαρίστηκα όταν είδα κάποιον να κάνει αυτό το έγκλημα...




Γράφει ο μελισσοκόμος Πάνος απο το Πήλιο...
Συναδελφοι καλησπερα. Χθες πηγα στο ομορφο πηλιο να κανω ελεγχο τις παραφιαδες που εχω εκει στην καστανια.Αυτη τη στιγμη, η καστανια βρισκεται στο μεσον της ανθοφοριας και πρωι πρωι  9.30, βλεπω εναν τυπο να ψεκαζει τις καστανιες με δηλητηριο. Τρελαθηκα,!!!
Το μελισσοκομειο μου ειναι 200 μετρα μακρια.




Του ειπα οτι ειναι δολοφονος και οτι κανει περισοτερο κακο παρα καλο. Η απαντηση του ηταν οτι δεν τον νοιαζει για τα δικα  μου μελισσια. Προσπαθησα να του εξιγησω οτι δεν ειναι μονο τα μελισσια αλλα και η δικια του παραγωγη θα ειναι περισοτερη αν ψεκασει στο τελος της ανθοφοριας γιατι οι μελισσες θα εχουν κανει μεγαλυτερη γονιμοποιηση, αλλα αυτος τιποτα ελεγε τα δικα του.Με αυτη τη λογικη που εχουμε, οτι κι αν παθουμε θα ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας.

Δυστυχως η Ελλαδα και εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολλα χρονια πισω.Αν εμεις σκεφτομαστε τη παρτι μας, τοτε οι εκαστοτε που κυβερνουν γιατι να μην κανουν το ιδιο? Γι'αυτο οταν θ' αλλαξουμε νοοτροπια και αποχτησουμε παιδεια, τοτε θα παμε πολυ καλυτερα σε ολα τα θεματα. ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αν δεν πάρει κανείς τα ραντισμενα καστανα του τη θα την κάνει την παραγωγή του.Καλειεργο για την οικογένεια και για φίλους που θα περάσουν και δεν ραντίζω ούτε τα αγριόχορτα γυρο από το κτήμα αλλά τα θεριζώ.Και μελι ψάχνω πάντα καστανιάς βελανιδιάς η σουσουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!