Widget Recent Post No.

Δείτε τι βρήκε δίπλα στο μελισσοκομείο του: Δεν φαντάζεστε με ποιό τρόπο τον έκλεβαν...



Δεν πίστευε στα μάτια του ο μελισσοκόμος όταν ανακάλυψε αυτό που γινόταν δίπλα στο μελισσοκομείο του χωρίς να έχει πάρει είδηση. Οι κλέφτες σκαρφίστηκαν έναν νέο τρόπο κλοπής. Τοποθέτησαν καλά κρυμμένες παγίδες ειδικά σχεδιασμένες για να παγιδεύουν όλους τους αφεσμούς! Ο μελισσοκόμος τρελάθηκε μόλις το είδε. Δείτε την φωτογραφίες και το υλικό που δημοσιεύτηκε χάρη στον μελισσοκομικό σύλλογο Λάρισας...

Πώς επιτήδειοι «ξαφρίζουν» τις τυχόν σμηνουργίες του μελισσοκόμου… διότι και αυτό κλοπή θεωρείτε και διώκεται ποινικά!!


Εδώ Ό μελισσοκόμος πήρε ένα χαρτόκουτο και αφού έβαλε όλη την φαντασία και την τεχνική του πως θα κλέψει τους αφεσμούς από άλλο μελισσοκομείο το τύλιξε με αυτές τις παγίδες.





Στερέωσε μια πολύ μαύρη κηρήθρα στο κέντρο, έβαλε και το αντίστοιχο άρωμα σε κάποια αμπούλα….
Το τύλιξε με μια σακούλα και το τοποθέτησε σε δένδρο 10 μέτρα μακριά από μελισσοκομείο και το σκέπασε με χόρτα για να μην φαίνεται....


όλα αυτά γινοντε στην ευρύτερη περιοχή του κτεο Λάρισας όπως και στην περιοχή των Φαρσάλων.. καλό θα ει ναι οι μελισσοκόμοι να δίνουμε προσοχή σε αντικείμενα γύρο από το μελισσοκομειο.
φυσικά τα γεγονότα έχουν καταγγελθει

Το τύλιξε με μια πράσινη σακούλα και το τοποθέτησε σε δένδρο 10 μέτρα μακριά από μελισσοκομείο και το σκέπασε με χόρτα για να μην φαίνεται.
Χάρης στην παρατηρητικότητα του μελισσοκόμου ξεσκέπασε τις παγίδες αυτές.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. καλά το πουλί που έφυγε θεωρείται κλοπή από πότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση:
    Αυτά που πιάνουν οι παγίδες δεν είναι αφεσμοί που θα έφευγαν στο βουνό;
    Δεν λέω για 10 μέτρα αλλά 200 η 300 και πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι αυτοι οι βρωμιαριες πουγεμισανε τον κοσμο αρωστιες αυτα σκαρφιζονται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξυπνα μελισσοκομε!!!! η ελισσα κινδυνευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος βάλει παγίδα αφεσμου ποιο κοντά από τα 100 μέτρα από ξένο μελοσσοκομειο είναι παράνομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως οοοοολοι αυτοι θελουν π....α και ξυλο και χωσιμο το κεφαλι τους στον ιδιο τον αφεσμο μεσα που εχουν πιασει παρανομα βεβαια. Παραφυλάνε γυρω γυρω και οποτε δουν ''πουλακι'' εχουν ετοιμα τα υποτιθεμενα κυψελακια τους για την δουλεια τους. (Τριπολιτσιώτης κατά καποιον τροπο νεος μελισσοκόμος αλλα πολύ τίμιος και κυριος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κλάδος πάσχει και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Για να το βρείτε εσείς που κατηγορείτε και απειλείτε τους φουκαράδες, κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θυμηθείτε και τα δικά σας. Η ανικανότητα καταστολής σμηνουργίας μπορεί να βαφτίζεται από κάποιους κλοπή αλλά η ανικανότητα δεν κρύβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω φιλε ουτε φουκαράς είμαι και βλεπω πολύ συχνα τον εαυτο μου στον καθρευτη και όταν τον βλεπω ξερω τι βλεπω........αλλα καλο θα ηταν να μην παραφυλάνε (μερικοι βεβαια και όχι ολοι στο ιδιο καζανι)ποτε θα ξεφυγει καποιο ''πουλακι''που λεμε εμεις εδώ στην Τριπολη για να το κλεψουνε. Κλεψια είναι αυτή και μονο.......και ξερουν ολοι αυτοι την δουλεια τους να την κανουν πολύ καλα ξεροντας ότι εισαι από μακρια και σιιιιιγουρα ότι θα σου φυγει καποιο και....τσσουυυπ παει!!! Λοιπον τετοιου είδους απαντησεις για φουκαράδες κτλπ ε όχι βεβαια!!! Φουκαράς και ανικανος μπορει να εισαι εσυ φυσικα........και όχι εγω που κανω 130χμ για να παω να τα ελεγξω ολο το χειμωνα 2 φορες την εβδομαδα κτλπ και από μεσα Μαρτιου (λογω τοποθεσιας εκει που ειναι) ακομα πιο συχνα για να ερθει ο κάθε πονηρος και ανοητος να βαλει τις παγιδες του εκει διπλα κρυμμενες στα 20 μετρα χωρις να υπαρχει καποιο άλλος μελισσοκόμος διπλα μου στα 500 μετρα τουλάχιστον. Αρα λοιπον.......ο χρονος αποκρισης μου και ενεργειων μου σε θεμα σμηνουργίας είναι αψογος.Προσωπικα εγω δεν το εχω κανει ποτε αυτό με τις παγιδες.........να εχει κρεμαστει σε δεντρο μπροστα στο δικο μου μελισσοκομειο ναι το εχω πιασει εννοείται και ας μην είναι δικο μου βεβαια αλλα για να το κανω αυτό με δολο Π Ο Τ Ε !!!Τελος και οσον αφορα για τους ''φουκαράδες - ανικανους'' και μονο ένα τετοιο μαυαλο σα το δικο σου θα σκεφτοταν ετσι. Συγνωμη αλλα......προκαλεις πολύ ασχημα!!! (Τριπολιτσιώτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά πότε θεωρείται κλοπή και πότε όχι;
    Μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει;
    Γιατί εγώ δεν θέλω να θεωρηθώ κλέφτης όμως ξαναρωτάω αυτά που πιάνουν οι παγίδες δεν είναι αφεσμοί που θα έφευγαν στο βουνό; η κάποιοι το παίζουν πολύ ηθικολόγοι και θέλουν να μαλώνουν τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα!Νομίζω ότι κλοπή είναι εαν πας σε ξένο μελισσοκομείο και πάρεις αφεσμό από δέντρο η όπου αλλού έχει κάτσει.Αφεσμός που σηκώνεται και φεύγει μπορεί να ταξιδέψει χιλιόμετρα,είναι ούτως η άλλως χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεωρείται κλοπή όταν με δόλο κα εις καμουφλάζ στην κυψέλη βάζοντας την οπουδήποτε γύρω γύρω από το μελισοκομειο του καθενός και σε απόσταση πολύ μικρή από τις υπόλοιπες κυψελες. Τώρα αν δε θες να το καταλάβεις.....δικαιωμα σου! Πάντως για εμένα θα θεωρηθεί κλέφτης όταν ξέρεις ότι εκεί γύρω δεν υπάρχουν κοντά αλλά μελισακια και βάζεις τη παγιδουλα σου κτλπ κτλπ κτλπ. Οκ τώρα?Όσο για το ηθηκολογος το αφήνω στην άκρη μέρες που ειναι. (Τριπολιτσιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!