Widget Recent Post No.

Επιθετικά μελίσσια: Βασικοί Χειρισμοί με αποτελέσματα....



Στο σημερινό βιντεάκι σας δείχνω ένα επιθετικό μελίσσι, το οποίο απέφευγα να επιθεωρήσω αρκετές ημέρες. Σήμερα ήρθε η ώρα να του βάλουμε κηρήθρες και τροφή, και αποφάσισα να το δείξω και σε εσάς. Θέλω να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης δέχτηκα αρκετά τσιμπήματα, τα οποία δεν πέρασαν τα ρούχα... Και το είδα μετά αφού έκλεισα το μελίσσι. Ο λόγος που είναι επιθετικό είναι λόγω της βασίλισσας. εφόσον όλα τα γύρω μελίσσια είναι απολύτως φυσιολογικά...


Για την τροφή q extra power απο την beenectar...
http://www.beenectar.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/q-extra-power/
Για την μελοζυμ extra απο την Αρκαδική Μελισσοκομία...
http://arkadikimelissokomia.gr/product/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%8D%CE%BC-extra/


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το μελίσσι είναι πολύ αδύνατο σε πληθυσμό. Δέκα μέλισσες είναι πάνω στους κηρηθροφορείς. Γιατί σπάζεις τη συνοχή του, δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω. Σ' αυτή τη φάση το μελίσσι δεν χρειάζεται απολύτως κανένα πλαίσιο, πολύ περισσότερο τα 2 άκτιστα πλαίσια που έβαλες, και εκ των οποίων το ένα, πολύ κακώς, μέσα στο γόνο. Αυτό το μελίσσι ίσως να γίνει μελίσσι μετά από 1.5 μήνα περίπου. Σήμερα, τώρα, δεν είναι μελίσσι. Μη κάνεις βίντεο με τέτοια πεθαμένα μελίσσια. Έχεις πολύ μεράκι, αλλά οι γνώσεις σου είναι μηδαμηνές πάνω στη μελισσοκομία. Από τις επεμβάσεις που κάνεις, και σήμερα αλλά και σε άλλα βίντεο, σ' αυτό το συμπέρασμα καταλήγω. Μη μεταδίδεις τα λάθη σου και στους νέους, άπειρους μελισσοκόμους. Έχεις και σωστά βίντεο αλλά έχεις και πολλά λανθασμένα. Αν κρίνεις ότι εγώ είμαι σε λάθος δρόμο, στείλε μου μήνυμα να μη ξανασχολιάσω τις δημοσιεύσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!