Widget Recent Post No.

3 top χειρισμοί μελισσιού το φλεβάρη: Πως τσεκάρουμε αν έχουμε νοζεμίαση...



Σήμερα λέμε κολπάκια όσον αφορά τη διάγνωση της σοβαρότερης ασθένειας των μελισσιών. Τη νοζεμίαση. Αναφέρουμε μερικούς απο τους πιο σίγουρους τρόπους να καταλάβουμε τι πρόβλημα έχουμε στα μελίσσια. Όλα αυτά βασίζονται στη δική μου εμπειρία... Δείτε το βίντεο...
Όσοι θέλετε να βλέπετε τα βιντεάκι την ώρα που τα δημοσιεύουμε μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας εδώ:
https://www.youtube.com/channel/UCMNe8ZwAbRuPnR0K4ler19w


Για την απολύμανση με οξικό οξύ διαβάστε εδώ...
http://orinimelissa.blogspot.com/2015/09/blog-post_97.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. φιλε μου εγω χανω ενα μελισσι μετα τη θεραπεια αμιτραζη που εκανα βγαζει νεκρεσ εδω και 2 εβδομαδεσ,εχω μεσα στην κυψελη νεκρεσ στρωμα στο πατωμα,εβαλα και σιροπι θυμολησ ταυτοχρονα με την αμιτραζη το πρωτο μπουκαλακι(500)μλ και μετα σταματησα γτ υποπτευθηκα δηλητηριαση.εδωσα μια beenectar μηπωσ το βοηθησω.σκεφτομαι αυριο να δωσω σιροπι με θυμολη και επιδη την ιδια θεραπεια εβαλα σε ολα υποπτευομαι πωσ ειχε νοζεμιαση και η θεραπεια ισωσ εριξε το ανοσοποιητικο των μελισσων και εκανε μπαμ η ασθενεια.υπαρχει τετοια περιπτωση?η μπορει απλα να εφτεξε η θεραπεια και να βγαινουν νεκρεσ 2 βδομαδεσ τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!