Widget Recent Post No.

Άμα βρω πάλι μελίσσια πεθαμένα θα σε πάω στην αστυνομία: Εξοργισμένος μελισσοκόμος (βίντεο)

Μελισσοκόμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και επιτίθεται εν ψυχρώ σε αγρότη τη στιγμή που ραντίζει το χωράφι του. Ο μελισσοκόμος έχει χάσει κάθε έλεγχο, και βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση επειδή στο παρελθόν έχασε από δηλητηρίαση τα μελίσσια του. Οι αγρότες με τα παράνομα ραντίσματα μέρα μεσημέρι πάνω στις ανθοφορίες είναι ικανοί να καταστρέψουν μια μελισσοκομική μονάδα μέσα σε μια μέρα. Μετά το ράντισμα οι μέλισσες πεθαίνουν και οι κυψέλες αδειάζουν.

Ο τρόπος του μελισσοκόμου δεν είναι σωστός, όμως ο άνθρωπος έχει φτάσει στα όρια του με τις ζημιές που έχουν πάθει τα μελίσσια του. Στο βίντεο λέει επί λέξη, "αν βρω άλλα μελίσσια ψώφια, θα έρθω και θα σε βρώ", και " θα πάρω τον αριθμό σου και θα σε πάω στην αστυνομία". Δείτε το βίντεο...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πριν πιαστουμε στα χέρια θα πρεπει να βεβαιωθούμε αν ψεκάζει "εντομοκτόνο", διότι μπορει να ψεκαζει καποιο λιπασμα, φυτορυθμιστικη ουσία ή άλλο σκευασμα βιολογικο που δε προκαλει βλαβη στα μελισσια. Αυτες δεν ειναι λυσεις. Καντε ενημερωση στους παραγωγους απο τους συλλογους σας στα καφενεια των χωριων παρα να τσακωνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!