Widget Recent Post No.

Που πουλάει το μέλι του ένας επαγγελματίας μελισσοκόμος;



Μια έξυπνη λύση για να πουλήσουμε μεγάλη ποσότητα μελιού στη Λιανική, είναι να εκμεταλλευτούμε τις λαικές αγορές, και την πώληση κατευθείαν στο κόσμο, δίχως μεσάζοντες και εμπόρους. Στη λαϊκή ο μελισσοκόμος εξασφαλίζοντας μια καλή τιμή, μπορεί να πουλήσει μεγάλες ποσότητες μελιού, κεραλοιφών, πρόπολης, γύρης και άλλων προϊόντων. Μεγάλοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι προωθούν το μέλι τους μέσω τέτοιων τοπικών αγορών, και έτσι υπάρχει ένα καλύτερο εισόδημα.

Όταν ένας μελισσοκόμος δίνει το μέλι του στη χονδρική, είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει στην επιχείρηση του. Σίγουρα κανένας δε μπορεί να πουλήσει όλο του το μέλι στη λιανική, αλλά ένας σωστός επαγγελματίας εφευρίσκει συνεχώς νέους τρόπους, πως θα πουλήσει το μέλι σε κόσμο, νέες αγορές κλπ. Φυσικά η ποιότητα του μελιού, είναι το όπλο για να διαδοθεί απο τον ένα πελάτη στον άλλο, και στο τέλος να υπάρχει ένα "θανατικό" κοινό που θα αγοράζει κάθε χρόνο μέλι! Εκτός απο την τιμή και την ποιότητα παίζει ρόλο και η γεύση. Ένας άξιος μελισσοκόμος, πηγαίνει τα μελίσσια του στις σωστές ανθοφορίες, και σε τέτοιες περιόδους, έτσι που να παράγεται ένα ωραίο μέλι, με ωραία γεύση. Πχ μετά τη πορτοκαλιά, στον έλατο, μετά το πεύκο στο ρείκι κλπ κλπ...

Η δουλειά του μελισσοκόμου είναι σκληρή και ο κόπος μεγάλος, και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στη πώληση αλλά κυρίως στην παραγωγή των προϊόντων....


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια