Widget Recent Post No.

Αγόρασε τενεκέ με μέλι και τον έκλεψε με τον πιο ανήθικο τρόπο...



Ένα τραγικό περιστατικό καταγγέλει μελισσοκόμος, ο οποίος πούλησε σε πελάτη 1 τενεκέ με μέλι, και ο καταναλωτής, εφήβρε ένα πολύ "πονηρό τρόπο" για να τον κλέψει.... Η δημοσίευση πρέπει να θορυβήσει τους μελισσοκόμους που πουλάνε μέλι, να προσέχουν πάντα στις συναλλαγές τους. Πάμε να διαβάσουμε τι γράφει ο ίδιος ο μελισσοκόμος για το περιστατικό:

Γράφει ο μελισσοκόμος Βασίλης απο την μελισσοκομική ομάδα beemania...
Καλημέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πραγματική ιστορία που ειναι για γέλια και για κλάματα που δειχνει οτι εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας αλλα και το μέτρο .

Μου ζήτησε κάποιος να του στείλω 1 τενεκέ μέλι ήθελε όπως φυσικά όλοι θέλουν να είναι μέλι και όχι ταΐσματα με ζάχαρη του απάντησα ότι το μέλι είναι 100 % μέλι πεύκου χωρίς κανένα ίχνος ζάχαρης μια και τα μελίσσια είχαν να ταϊστούν από τον περασμένο Απρίλιο όπως κάνουν όλοι νομίζω. Συμφωνήσαμε την τιμή συν τα μεταφορικά τα όποια του είπα λιγότερα από ότι τελικά πλήρωσα και την διαφορά θα την επιβαρυνόμουν εγώ ( μια και του είπα λιγότερα) . μου κατέθεσε το ποσό ΜΟΝΟ για το μέλι και είπε ότι θα βάλει τα υπόλοιπα χρήματα για την αποστολή .



Παρέλαβε το μέλι και με πηρέ τηλέφωνο και μου είπε ότι το μέλι έχει μέσα γλυκόζη . Έμεινα κόκαλο του είπα οκ στείλε πίσω το μέλι δεν έχω κανένα πρόβλημα και κρατά και ένα κιλό να το δώσεις όπου θέλεις για να δεις ότι κάνεις λάθος. Μου είπε ότι εξέτασε το μέλι σε ένα ποτήρι νερό και από εκεί κατάλαβε ότι είναι νοθευμένο (ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!). του έστειλα πίσω τα χρήματα του μελιού αφού κράτησα αυτά που πλήρωσα για την αποστολή του τενεκέ στην Αθήνα .

Μετά από 2 μέρες παρέλαβα τον τενεκέ με το μέλι και εκεί έμεινα κάγκελο! Ο τύπος είχε αφαιρέσει από μέσα 5-6 κιλά μέλι γιατί άκουσον άκουσον πλήρωσε λέει 25 ευρώ σύνολο για την αποστολή αλλά και επιστροφή του μελιού και έπρεπε κάπως να μην χάσει . Δηλαδή αν αγόραζε ένα μπουφάν και δεν του άρεσε θα έκοβε το ένα μανίκι για να μην έχει χασούρα ? Η αν αγόραζε ένα ζευγάρι παπούτσια θα έβγαζε τους πάτους ? Αυτά πραγματικά είναι πρωτόγνωρα πράγματα και άντε να δεχτώ να κραταγε άλλο ένα κιλο μια και από μονος μου του ειπα να κρατησει ενα αφου πρωτα μιλουσε μαζι μου , γιατι το υπολογισε με τιμη χονδρικης και όχι λιανικης αλλα και γιατι να χρεωθω εγω ολη την ζημια και άλλο ένα ερωτημα ξερει ο τυπος ότι τα μελισσια δεν τρωνε γλυκοζη και ότι η γλυκοζη κανει ωρα να διαλυθει στο νερο? και ενα ακομη τελικο ερωτημα αφου το μελι ειχε μεσα γλυκοζη εσυ γιατι το κρατησες ? θα δωσεις στα παιδια σου νοθευμενο μελι?

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. file mou o ellhnas einai sthn klepsia kai poutania protos...giauto prodeui ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εσύ που γράφεις τα giftogreeklish δεν παίζει να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο κάθε Δημητράκης,, γραφει,για "αλάνθαστες μεθόδους",για να γνωρίζουμε το ανόθευτο μελι,,του τύπου,, το καίμε,το βαζουβά σε νερό, αλυφουμε το δαχτιλακια μας και μετά το βάζουμε στον....μασχάλη μας, αυτά συμβαίνουν.Δεν του έστελνε ρε χριστιανε,, ένα δείγμα, και ας το έβαζε όπου ήθελε; Ταθελες!!!! Καλό υπόλοιπο χειμώνα.Αυτος με τα grekles,Έλληνας είναι,! !!!! Να του πω ότι λίγοι είναι αυτοί που τα διαβάζουν,κουράζουν φιλεμου,ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ δεν πειράζει,να συνεννοηθούμε λεβέντη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε μεγαλες ποσοτητες να στελνετε παντα πριν την αγορα ενα μικρο βαζακι δειγμα και να μην δεχεστε επιστροφες μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!