Widget Recent Post No.

Καινούργιος τρόπος για ελεγχόμενη βασιλοτροφία με επιλεγμένους κηφήνες! Μια τεχνική που γίνετε πολύ διάσημη VIDEO



Μια τεχνική που γίνετε όλο και πιο διάσημη, συζητιέται ανάμεσα απο μελισσοκόμους παγκοσμίως. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Ορεινή Μέλισσα ήδη αναπτύσσετε μια μέθοδος, απο μελισσοκόμους στο εξωτερικό, για την επιλεκτική γονιμοποιήση της βασίλισσας, και τον πλήρη έλεγχο της γονιμοποίησης με επιλεγμένους κηφήνες.

Απο τις πληροφορίες που έχει η Ορεινή Μέλισσα έως τώρα:
Είναι μια ορφανή κυψέλη η οποία μέσα έχει επιλεγμένους κηφήνες, απο διάφορα μελίσσια. Στη κυψέλη υπάρχει "κλουβί" διάφραγμα, για να μην μπορεί να φύγει κανένας κηφήνας, αλλά ούτε και να μπορεί να μπεί κανένας. Στην είσοδο υπάρχει και άλλο διάφραγμα επίσης.
Το κλουβί που είναι μέσα οι κηφήνες επιτρέπει το πέταγμα τους, κάτι το οποίο φαίνεται και στο βίντεο, έτσι ώστε να γίνετε επιτυχώς το ζευγάρωμα της βασίλισσας. Στη πραγματικότητα το κλουβί που βλέπουμε εξομειώνει την γονιμοποίηση της βασίλισσας σε ένα πλήρως ελεγχόμενο χώρο.

Πιστεύω ότι κατάλαβα σωστά πως λειτουργεί η συγκεκριμένη πατέντα, μιας και όλα τα κείμενα ήταν γραμμένα στα Ιταλικά. Ωστόσο η ιδέα και η φιλοσοφία της συγκεκριμένης τεχνικής είναι επαναστατική, αν πράγματι δουλεύει στα μελίσσια....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια