Widget Recent Post No.

Η λύση! Μουχλιασμένες κηρήθρες στην αποθήκη - Μέθοδος με κρέμασμα των πλαισίων κατά του κηρόσκορου!



Σας χαιρετώ ειμαι ένας αρχάριος μελισσοκόμος απο την κυπρο και καθημερινός αναγνώστης των αναρτήσεων σας. Φέτος για την φύλαξη των πλαισίων μου αποφάσισα να τα κρεμάσω με μικρή απόσταση το ένα απο το άλλο σε ένα μικρο θερμοκήπιο που εχω (πολυ φως ,καλη θερμοκρασια,καλο αερισμο). Ως εδω ολα καλα καθολου κηροσκορος .Επιτυχία 100%.Μετα οταν επεσε η θερμοκρασια  εκανα το λαθος και εκλεισα το θερμοκηπειο με αποτελεσμα πολλα απο τα πλαισια να πρασινισουν λογο της υγρασιας που δημιουργηθηκε .Τι με συμβουλευεται να κανω με αυτα τα πλαισια?Ευχαριστω πολυ

Απάντηση...
Την μέθοδο με το κρέμασμα πλαισίων και την τοποθέτηση των κηρηθρών αφήνοντας ανάμεσα τους κενό για να περνά ο αέρας, την έχουμε παρουσιάσει, και σύμφωνα με την εμπειρία έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι 100% βιολογική, και αρκετά οικονομική. Μόνο που χρειάζεται αρκετός χώρος. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την αναλυτική παρουσίαση της μεθόδου:
«Κρεμάστρα» πλαισίων εναντίον κηρόσκορου: Φοβερή πατέντα για καταπολέμηση χωρίς φάρμακα

Η μούχλα στα πλαίσια είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα. Η παρουσία τόσο μεγάλης υγρασίας μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Για τη μούχλα υπάρχουν λύσεις και έχουμε κάνει αναλυτική ανάρτηση πάνω στο θέμα.

Πρακτικά, πιστεύω ότι αν λιάσεις τα πλαίσια σε μια ηλιόλουστη μέρα, τα αφήσεις να απολυμανθούν απο τον ξηρό αέρα θα τα καθαρίσεις. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο μπορείς να εφαρμόσεις την εξής μέθοδο, που έχει επίσης πολύ υψηλά αποτελέσματα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ:
Μουχλιασμένα πλαίσια: Πως τα καθαρίζουμε, πως τα αποθηκεύουμε. Ένας πανεύκολος και αποτελεσματικός τρόπος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια