Widget Recent Post No.

Τρύγος έκπληξη - Μέσα στο Χειμώνα 12 Δεκεμβρίου


Και όμως είναι δυνατό! Τρύγος μέσα στο Δεκέμβριο!
Τρύγος έκπληξη απο την Μελισσοκομία Melefsis στην Εύβοια. Μια απρόσμενη εικόνα είδαν απο τα μελίσσια τους, τα οποία αποθήκευσαν πάλι μέλι, στα άδεια πλαίσια που έβαλαν τη προηγούμενη φορά. Δείτε το βίντεο με το τρύγο, και πόσο καλή εικόνα δείχνουν τα μελίσσια...

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Μία συμβουλή από πιό παλιό μελισσοκόμο . ( κόψτε τις μ_ λ_κ_ες ) τις βλέπουν και νέοι μελισσοκόμοι και λένε τι έκανε αυτός . Με την διάταξη που έβαλε τα τελάρα , άν για 1-2 εβδομάδες δεν θα υπάρχει μέλι στην φύση , το μελίσσι πάει . Κάτι τέτοιοι βγαίνουν , φουσκώνουν τα αυτιά νέων , κάνουν το ίδιο και τα μελισσάκια τους την κοπανάνε και όταν πάνε στο μελισσοκομείο τους αντικρίζουν κενές κυψέλες .Προσέξτε λίγο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ τον Πέτρο ,παρά το νεαρό της ηλικίας του, καμάρι της Ελληνικής μελισσοκομίας.Όποιος τον παρακολουθεί μόνο να κερδίσει έχει. Μεταδίδει δωρεάν τις γνώσεις του και αυτό τον τιμά.Τα συγχαρητήριά μου για τον πολύτιμο χρόνο του που διαθέτει για εμάς όλους. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε με γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ληστρικός τρύγος τέτοια περίοδο είναι απαγορευτικός για τα μελίσσια. Αν το κάνει αυτό ένας νέος μελισσοκομος δεν βλέπω να του μένουν μελισσια για την άνοιξη. Γνώμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδελφοι ειναι το 2017 και οχι φετος, και αμα εχεις παρακολοθησει το πευκο
    ξερεις αν θα κανεις ληστρικο τρυγο η οχι και εξαρτετε αν θα τα μπουκοσεις
    σηροπι μετα, και που θα τα ξεχειμωνιασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!