Widget Recent Post No.

Προσέξτε τι μελίσσια θα δηλώσετε: Έρχεται φορολογία ανά μελίσσι;


Πολλοί μελισσοκόμοι κάνουν λόγο για νέα φορολογία στους μελισσοκόμους. Ήδη η κυβέρνηση έχει αποστείλει στους μελισσοκόμους έγγραφα στα οποία καλούνται να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης, πετώντας τους την καραμέλα της "επιδότησης". Και αυτό βάζει πολλές υποψίες για το τι επέρχεται να συμβεί στη μελισσοκομία στο μέλλον. Όλοι οι μελισσοκόμοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι. Μέχρι σήμερα δηλωνόταν όσες περισσότερες κυψέλες γινόταν, έτσι ώστε να δικαιούται ο μελισσοκόμος μεγαλύτερης επιδότησης, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει.

Το έγγραφο όπως βλέπουμε παρακάτω καλεί τους μελισσοκόμους να δηλώσουν τις κυψέλες "διαχείμασης". Δηλαδή όλα τα μελίσσια που έχουμε για το χειμώνα, ακόμα και τις παραφυάδες. Μα δεν βρέθηκε ένας να τους πεί ότι τα μελίσσια τα μετράμε την Άνοιξη; Όπως και να έχει, η σύγχηση που επικρατεί απο τους μελισσοκόμους είναι έντονη, και πολλοί πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα ληφθούν νέα φορολογικά μέτρα, τα οποία θα υπερβαίνουν τις όποιες επιδοτήσεις δίνονται τώρα.

Όλοι φοβόμαστε, αλλά ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια σχέδια. Διότι η μελισσοκομία δεν έχει περιθώριο να δεχθεί άλλο χτύπημα. Αυτή θα είναι η χαριστική βολή άλλωστε. Δείτε την ανακοίνωση που έστειλαν στον βασιλοτρόφο Στέργιο Στεργάτο και πολλούς άλλους μελισσοκόμους... Να ανησυχήσουμε;
Το σύστημα αυτό ξεκίνησε απο το 2016 και όπως φαίνεται θα γίνει σύστημα η δήλωση αυτή...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια