ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΙΑ: Απολεπισμός επανάσταση, χωρίς πάγκο και μηχανήματαΑναγνώστης μας αποκαλύπτει την χρησιμότητα της συγκεκριμένης πατέντας στην απολέπιση της κηρήθρας με τρόπο επαναστατικό. Όχι μόνο απολεπίζει τις κηρήθρες με επιτυχία και ταχύτητα άλλα γίνεται και εντελώς ανέξοδα - οικονομικά! Πρόκειται για τον απολεπισμό με πιστόλι θερμού αέρα Δείτε το βίντεο και διαβάστε το σχόλιο παρακάτω!


Είχα δει το βιντεάκι από άλλο (ξένο) ιστότοπο και αφού είχα μπιστόλι θερμού αέρα είπα να το δοκιμάσω. Αφού πρώτα έβαλα και λίγη από τη δικιά μου σφραγίδα.  Και εξηγούμαι: Πήρα ένα φύλο πολύ λεπτή λαμαρίνα που υπήρχε ως ρετάλι στην αποθήκη μου και το έφτιαξα κατά κάποιο τρόπο πλατύ στόμιο για να πιάνει όλο το πλαίσιο με ένα πέρασμα.

Αν θέλετε με πιστεύετε... Σε χρόνο DT ξεσφράγιζα τα πλαίσια και τα έριχνα στον μελιτοεξαγωγέα. Ούτε σκάφες ούτε μαχαίρια ατμούς χτενάκια κλπ κλπ.Το μελάκι μου που βγήκε (πέρυσι) είναι θαυμάσιο χωρίς να έχει κάτι εμφανές ούτε και σε γεύση. . . . Τώρα τι να πω για τους πωλητές μονάδων ξελεπίσματος που θα μου επιτεθούν ; ; ; Τίποτα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *