Widget Recent Post No.

Έκλεψαν τις κυψέλες επαγγελματία μελισσοκόμου: Η προειδοποίηση που έγραψε...


Σαν σήμερα ίδια ημέρα το 2016!
Η αντίδραση του συγκεκριμένου μελισσοκόμου, μετά απο την κλοπή των κυψελών του, ήταν πρωτότυπη γι αυτό αναδημοσιεύται. Δυστυχώς οι κλοπές όλο και αυξάνονται, και κάθε λίγες ημέρες μας έρχεται και ένα νέο περιστατικό. Σήμερα μας έστειλε μελισσοκόμος το εξής μήνυμα:
Αγαπητοί μελισσοκόμοι μετέφερα τα μελίσσια μου στην ΚΑΤΩ ΒΛΑΣΙΑ ΑΧΑΙΑΣ για έλατο πριν δύο μέρες και πήγα σήμερα και με είχαν κλέψει. πηραν 2 μελίσσια δυοροφα και πλαίσια από άλλα μελίσσια με μέλι τι να πω ρε παιδιά 20 μελισσάκια είχα και τα συντηρούσα με το ζόρι και ήρθαν και τα μαγαρισανε.φιλοι προσέχετε και βάζετε κάμερες.

Δείτε όμως πέρυσι ίδια ημέρα, πως αντέδρασε ένας επαγγελματίας μελισσοκόμος όταν του έκλεψαν τα μελίσσια... Δε ξέρω τι τρόπος πρέπει να βρεθεί, πάντως οι κάμερες και τα gps αποτελούν μια καλή και αξιόπιστη λύση.... Γιατί αυτά τα περιστατικά, τείνουν να γίνουν μάστιγα πλέον.

Σαν σήμερα το 2016
Αντιμέτωπος με καινούργια κλοπή βρέθηκε ο πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Νομού Ροδόπης "ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ" Νίκος Καρακοστίδης, όταν διαπίστωσε οτι 3 από τις κυψέλες του έλειπαν. Όπως δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φωτογραφίες, γνωρίζει ποιος του τις έκλεψε και προειδοποιεί οτι αν δεν τις επιστρέψει πίσω θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου κ Νίκου Καρακοστίδη...
"Σήμερα επανατοποθέτησα στην θέση των 3 κλεμμένων κυψελών νέα κυψέλη με ένα μήνυμα προς τον κλέφτη. Ελπίζω να το διαβάσει προσεκτικά , και να συνετιστεί , γιατί αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα".






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια