Widget Recent Post No.

Εικόνες σοκ από το μελισσοκομείο του Γιώργου! Μεγάλη φωτιά έκαψε ζωντανά όλα τα μελίσσια...




Σαν σήμερα το στις 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Μακάρι να μην ζήσει κανένας συνάδελφος τέτοιες στιγμές! Να μην τύχει να δείτε πότε τον κόπο και την δουλειά τόσων χρόνων να γίνονται στάχτες μέσα σε μία στιγμή! Η ατυχία που έμελλε να ζήσει ο συνάδελφος Γιώργος απο την Θήβα θα του αφήσει αναμνήσεις για πάντα, στιγμές πραγματικής λύπης που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ εμένα στην θέση αυτή, δηλαδή να βρω όλα μου τα μελίσσια απανθρακωμένα.

Κανείς όμως δεν μπορεί να δαμάσει την μητέρα φύση, αλλά και την ατυχία η οποία μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, την λάθος ώρα. Ο Γιώργος μόλις πλησίασε στα μελίσσια του αντικριστέ πραγματικά σοκαριστικές εικόνες. Πολλές απο τις κυψέλες είχαν απανθρακωθεί πλήρως, με μόνο σημάδι ότι υπήρξαν εκεί, οι λαμαρίνες απο τα καπάκια που δεν μπόρεσε να εξαυλώσει η μεγάλη φωτιά. Όπως λέει ο συνάδελφος η φωτιά μπορεί να προκλήθηκε απο τις ράγες του τρένου, και απο τα ξερά χόρτα τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από το μελισσοκομείο.

Η τοποθεσία που έγινε η ζημιά είναι στη Θήβα πηγαίνοντας προς Λιβαδειά.

Δείτε φωτογραφίες απο την καταστροφή....









Ήδη βρέθηκαν πολλοί μελισσοκόμοι να σταθούν στην δύσκολη αυτή στιγμή του Γιώργου, μέσα σε μια ομάδα μελισσοκόμων, με έντονο το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε αυτούς τους μελισσοκόμους, που με τις πράξεις τους δείχνουν τι άνθρωποι είναι....



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια