Widget Recent Post No.

Δείτε παραφυάδες στις πλαστικές κυψέλες της ANEL: Θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!



Πριν μικρό χρονικό διάστημα κόπηκαν οι παραφυάδες των μελισσιών οι οποίες αυξάνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι πλαστικές κυψέλες της ANEL κάνουν απίστευτη δουλειά στη μόνωση του σμήνους τόσο το χειμώνα όσο και το Καλοκαίρι. Οι μελισσοκόμοι τα πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησαν ήταν δυστακτικοί όμως πλέον μετά απο σχεδόν 5 χρόνια χρήσης τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Θα μπορούσα να πω ότι είναι οι καλύτερες κυψέλες της αγοράς! Και με μεγάλη διαφορά μάλιστα. Τα μελίσσια οχι μόνο αναπτύσσονται τρελά, αλλά εχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως ο πάτος με τις αντιβαρρόα ιδιότητες, το καπάκι με την απίστευτη μόνωση σε συνδιασμό με τις παράθυρα που ανοιγοκλείνουν όποτε θέλουμε, και το σώμα που έχει ενισχυμένη μόνωση σε όλο το εσωτερικό και επιτρέπει σταθερή θερμοκρασία στο σμήνος.

Νομίζω τα λόγια είναι περιττά για αυτές τις κυψέλες. Όσα και να πώ εγώ, τα μελίσσια έχουν να πούν πολλά περισσότερα. Η εταιρία έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά και αξίζει πολλά μπράβο. Δείτε μερικές φωτογραφίες οι οποίες είναι απο τις φετινές παραφυάδες. Νομίζω ότι τα λένε όλα...
Επικοινωνήστε με την ANEL στο:  2102483870 
Επισκεφτείτε το site: www.anel.gr














Ακόμα και παραφυάδες με μια χούφτα πλυθησμό, δείτε τι γόνο κάνουν...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια