Widget Recent Post No.

Κλοπή μελισσiών που δεν είχε προηγούμενο: Δείτε τι έκανε ο θρασύτατος κλέφτης, και νόμιζε ότι θα γλιτώσει...



Ένα θλιβερό γεγονός φέρνει στην επιφάνεια η Ορεινή Μέλισσα με μια κλεψιά που δεν έχει προηγούμενο. Τα μόνα συναισθήματα που σου προκαλούν οι εικόνες παρακάτω είναι μίσος, πόνο, λύπη, και οίκτο για τον άνθρωπο που κατάφερε και κάνει μια τόσο άσχημη πράξη.


Ο κλέφτης όχι μόνο έκλεψε τις κυψέλες, αλλά τις κατακρεούργησε προκειμένου να αφαιρέσει τους κωδικούς και την πυροσφράγιση. Ντροπή και αισχός! Οι κυψέλες είναι του μελισσοκόμου Σάκη απο το blog melisakis.blogspot.gr και το περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια. Οι φωτογραφίες είναι αφού κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, και βρέθηκε ο κλέφτης. Ο μόνος λόγος που δημοσιεύεται σήμερα αυτό το θέμα, είναι για να έχουν όλοι το νού τους και να μην επαναπάβονται επειδή οι κυψέλες τους είναι πυροσφραγισμένες. Δυστυχώς η χειρότερη μάστιγα στις μέρες μας είναι οι κλοπές. Και όσο περνάνε τα χρόνια όλο και αυξάνονται...

Αυτό ήταν το νούμερο 60 ,δεν του άρεσε το αυτοκόλητο στο καπάκι. Το ξέστρο έκανε δουλειά!
ούτε οι πυροσφραγίδες στα τελάρα .

γιαυτό τα κατακρεούργησε

Το θράσος ,τόσο μεγάλο που επί τόπου αφαίρεσαν με σκαρπέλο τον κωδικό μου από την πρόσοψη των κυψελών ,αφήνοντας τα πειστήρια του εγκλήματος. "




και τώρα προκύπτει το θέμα!
Πώς να βγώ μ'αυτές τις κυψέλες στο αυτοκίνητο? Όποιος τις δεί ,η πρώτη σκέψη που θα κάνει ,ξέρετε ποια θα είναι!
Ούτε να το σκέφτομαι θέλω. Από την άλλη ,αν επιχειρήσω να τις στοκάρω, πάλι θα φαίνεται και θα θεωρείται παραποίηση στοιχείων αναγνώρισης.
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Από τη μια χάρηκα που τις ξαναβρήκα σε όποια κατάσταση και αν είναι ,από την άλλη προβληματίζομαι πως να χειριστώ το θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια