Widget Recent Post No.

Ειδικό σπρέι BEE MAGNET για να πιάνουμε τους αφεσμούς μόνο απο την Αρκαδική Μελισσοκομία



Ένα απίστευτα χρήσιμο προϊόν μόλις κυκλοφόρησε απο την Αρκαδική Μελισσοκομία, και σήμερα έφτασε και στα δικά μου χέρια, για να το δείξω σε όλους τους μελισσοκόμους. Πρόκειται για ένα ειδικό σπρέι, για να προσελκύουμε αφεσμούς, και μάλιστα απο πολύ μακριά. Είναι ειδικά κατασκευασμένο, για να ψεκάζουμε τις κυψέλες "παγίδες" εσωτερικά, στα τοιχώματα αλλά και μέσα στις κηρήθρες, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Προσελκύουμε τις σμηνουργίες που γίνονται σε μελίσσια σε κοντινή απόσταση αλλά και πιο μακριά, χωρίς να κουραζόμαστε κυνηγώντας τους επάνω στα δέντρα...

Εμείς επιλέγουμε την θέση που θέλουμε τα μελίσσια, ψεκάζουμε με το σπρέι, και μετά έρχονται! Τόσο απλά! Το σπρέι περιέχει ειδικά βότανα που η σύνθεση τους "έλκει" τις μέλισσες για να χτίσουν το νέο τους σπιτικό.

Πολλοί μελισσοκόμοι χρησιμοποιούν σπρέι αφεσμών όχι μόνο για να "μαγνητήσουν" αφεσμούς στις λεγόμενες κυψέλες "παγίδες" αλλά και για να κάνουν τη σμηνουργία και τη σύλληψη αφεσμών μια εύκολη υπόθεση, ακριβώς δίπλα απο τα μελίσσια. Πχ ραντίζουν ένα κλαρί κάπου χαμηλά, και όταν συμβεί η σμηνουργία, το μελίσσι πάει στο σημείο που έπεσε το σπρέι. Μετά η σύλληψη και η μετάγγιση σε κυψέλη είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση, χωρίς να χρειάζεται να ανεβούμε σε κάποιο δέντρο, και δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε τον αφεσμό.

Πολύ χρήσιμο προιόν, και η εποχή της σμηνουργίας έφτασε!

Δείτε το προϊόν στο site της Αρκαδικής Μελισσοκομίας...
http://arkadikimelissokomia.gr/product

Επικοινωνήστε με την Αρκαδική Μελισσοκομία
2105551492

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια