Widget Recent Post No.

Μελισσοτροφή Q extra power της BeeNectar: Μια φοβερή τροφή που θεραπεύει βαρρόα, νοζεμίαση και ασκοσφαίρωση...


"Μια ανάρτηση αφιερωμένη στην εταιρία Beenectar, και τον ιδρυτή της Κ. Ιωάννη Κατσαμπή, για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει έως σήμερα, και το έργο που έχει προσφέρει στη Μελισσοκομία, παράγωντας επαναστατικά προιόντα"

Μια νέα υπερ-τροφή έφτασε στα χέρια μας, για την οποία μας είχαν μιλήσει πολλοί μελισσοκόμοι το τελευταίο διάστημα, και έτσι αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε και στα δικά μας μελίσσια ΣΗΜΕΡΑ. Πρόκειται για τη Νέα τροφή Q-Extra Power, της  www.beenectar.com η οποία σύμφωνα με την εταιρία, θεραπεύει τη Βαρρόα, τη Νοζεμίαση και την ασκοσφαίρωση, τρείς σοβαρές ασθένειες των μελισσιών μας.




Η πολύ ενισχυμένη της σύνθεση, με βιταμίνες, πρωτείνες και άλλα συστατικά, σε συνδιασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις του Κτηνίατρου, Ιωάννη Κατσαμπή, πτυχιούχου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση στην μελισσοκομία-μελισσοπαθολογία, συντελούν στη παραγωγή μιας άριστης τροφής, με χαρακτηριστικά που την κάνουν επαναστατική στα μέχρι τώρα Δεδομένα της Μελισσοκομίας. Οι εγκαταστάσεις που παράγονται οι τροφές είναι υπεσύγρωνες, και η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση HACCP και ISO.

Εμείς στην Ορεινή Μέλισσα πήραμε τη τροφή στα Χέρια μας, και σήμερα ταΐσαμε τα αδύναμα μελισσάκια, έτσι ώστε να τους δώσουμε δύναμη και να αναπτυχθούν στο Μέγιστο, για να προλάβουν την φετινή Άνοιξη! Πιστεύω ότι τα μικρά μελίσσια μας, έχουν την περισσότερο ανάγκη, και πρέπει να τα περιποιούμαστε με ότι οικονομίες έχουμε, γιατί αργότερα θα μας το ανταποδώσουν πολλαπλώς!



Η Q extra power, είναι τροφή που περιέχει υψηλής υποκατάστατο γύρης, αυξάνοντας έτσι την εκτροφή του γόνου ακόμα και σε εποχές που δεν υπάρχει ανθοφορία, ενώ το γεγονός ότι θεραπεύει τις ασθένειες, συντελεί στην ραγδαία ανάπτυξη του μελισσιού, μιας και οι μέλισσες τρέφονται με υψηλής ποιότητας τροφή, και ζούν πολύ περισσότερο.

Μόλις την τοποθετήσαμε στα μελίσσια, αμέσως την έπιασαν, και άρχισαν να τη τρώνε. Μια τόσο ενισχυμένη τροφή, χαίρεσαι και μόνο που το βλέπεις, γιατί όσο περισσότερο τρώνε, τόσο περισσότερο ανάπτυξη θα έχουν. Η τροφή αυτή περιέχει πρωτεΐνες, πράγμα που αυξάνει κατά πολύ τον γόνο, και το μελίσσι αναγκάζεται να αύξηση την γέννα του. Δείτε πως τρελάθηκαν οι μέλισσες..


Η τροφή απο κάτω γέμισε ένα "τσαμπί" μέλισσες η οποίες κάνοντας αλυσίδα άρχισαν να παίρνουν τη τροφή. Όλα αυτά μέσα σε 2-3 λεπτά...


Σε λίγες ημέρες μένει να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της τροφής και την επιρροή στην έκταση του γόνου. Πάμε τώρα να διαβάσουμε λίγα λόγια για το προϊόν απο την ίδια την εταιρία...

Όπως γράφει η ίδια η εταιρία για το προίον...
H τροφή Q–EXTRA POWER (96614) είναι πλήρης και ισορροπημένη μελισσοτροφή σε μορφή πίτας (άριστη γυρεόπιτα με πολύ καλό υποκατάστατο γύρης, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία). Συντηρεί άριστα τα μελίσσια σας και αυξάνει πολύ τον πληθυσμό τους, ενώ ταυτόχρονα  τα θεραπεύει από τη βαρρόα, τη νοζεμίαση και την ασκοσφαίρωση (γύψινος γόνος). Η τροφή αυτή, ακόμα και αν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον, μετά τις πρώτες ημέρες δημιουργεί έντονη ανάπτυξη των μελισσοσμηνών, αρκεί να υπάρχουν και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται το μελίσσι για να δημιουργήσει γόνο (π.χ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κ.α.). Με την τροφή αυτή  πρέπει  να ταΐζετε τα μελίσσια σας για 40 συνεχόμενες μέρες για να έχετε σίγουρα μία πολύ αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαρρόας,  ακόμα καλύτερη  και από οποιοδήποτε  φαρμακευτικό σκεύασμα,  όσο ακριβό και αν είναι αυτό.
Όσο αφορά τη νοζεμίαση η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα σε 30 ημέρες.
Για την ασκοσφαίρωση η θεραπεία πραγματοποιείται τοποθετώντας συνεχόμενα στα μελίσσια σας 1 έως 2 κιλά αυτής της τροφής, ανάλογα με το μέγεθός τους.

Επιστημονικά προσωπικά πειράματα 8 χρόνων, έδειξαν πως η αποτελεσματικότητα της  Q-EXTRA POWER (96614)  όσο αφορά τη θεραπεία της βαρρόας , της νοζεμίασης και της ασκοσφαίρωσης είναι καλύτερη  από τη χρήση φαρμάκων (με ή χωρίς τοξικές ουσίες).

Η τροφή αυτή πλεονεκτεί σε σχέση με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα της αγοράς, γιατί:

  • δεν ενοχλούνται τα μελίσσια σας
  • εφαρμόζεται όλες τις εποχές του έτους(ακόμα και όταν υπάρχει γόνος στα μελίσσια, με εξίσου καλά αποτελέσματα)
  • δεν επηρεάζει αρνητικά τη βασίλισσα
  • έχει μικρότερο κόστος
  • δεν περιέχει καμία τοξική ουσία
  • Όσο περίεργα και απίστευτα σας φαίνονται  τα ανωτέρω,  μία δοκιμή σε 10 μελίσσια σας, σίγουρα θα σας πείσει (αρκεί να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι οδηγίες χρήσης).
Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας

Στοιχεία επικοινωνία;

honey@beenectar.com
(+30) 27510-20986 
(+30) 6945150155
Polugenous 13-Αrgos 21200 Αrgolidas
Facebook 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. μηπως σου κανει και τρυγο;; κοροιδευτε τον κοσμακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη τροφή πράγματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο καλη και να ειναι,ειναι υποκαταστατο της βασικης τροφης δλδ μελι γυρη.επισής οι αρρωστιες δε θεραπευοντε με τροφες.δε λεω οτι οι τροφες δε κανουν τπτ αλλα μη τρελαθουμε κ τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!