Widget Recent Post No.

Προσφορά στη ζάχαρη!! Μεγάλη ευκαιρία!



Μεγάλη προσφορά στη ζάχαρη, και οι μελισσοκόμοι αγοράζουν για την παρασκευή των χειμερινών μελισσοτροφών. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη βγάλουμε σχετική Ανακοίνωση, εδώ στην Ορεινή Μέλισσα προκειμένου να βοηθήσουμε όσο γίνετε περισσότερους μελισσοκόμους! Η τιμή της ζάχαρης που θα δώσουμε σήμερα, είναι αρκετά χαμηλή, και τη θεωρώ ευκαιρία! Αν κάποιος βρεί χαμηλότερη απο αυτή τη τιμή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, και να τη δημοσιεύσουμε, εκ νέου νέα ανάρτηση! Σκοπός είναι να επωθεληθούμε όλοι απο τη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Προσφορά στη ζάχαρη απο τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ METRO  METRO Cash & Carry. Η ζάχαρη είναι σε προσφορά και κοστίζει 0.52 λεπτά σε 25κιλο σακί, μαζί με το φπα! Η ζάχαρη δυστυχώς είναι εισαγωγής, και όχι Ελληνική! Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε, αντί να στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή κάνουμε το αντίθετο, και αυτό είναι κάτι το οποίο μας στεναχωρεί περισσότερο απο όλα! Η ελληνική ζάχαρη στο ίδιο σούπερ μάρκετ κοστίζει 83 λεπτά!



Πως αγοράζουμε απο το metro...
Πολλοί μελισσοκόμοι αγοράζουν δείχνοντας το μελισσοκομικό τους βιβλιάριο, και ότι η τροφή προορίζεται για το ταίσμα των μελισσιών για το χειμώνα.
Πολλά σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας δεν ζητάνε τίποτα και μπορείς να αγοράσεις. Συγκεκριμένα όπου δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση τυχαίνει να συμβαίνει αυτό, αλλά εξαρτάται και απο τους υπαλλήλους του εκάστοτε καταστήματος. Τα μετρό άλλωστε είναι καθαρά για επαγγελματίες και κόβουν τιμολόγιο.

Όσον αφορά για τις χαμηλότερες τιμές σε μελισσοτροφές, οι χαμηλότερες τιμές σύμφωνα με έρευνα που έχουμε κάνει στα περισσότερα μελισσοκομικά καταστήματα, είναι απο την Αρκαδική Μελισσοκομία, και μπορείτε να δείτε όλες τις τροφές παρακάτω...
http://arkadikimelissokomia.gr/product-category/μελισσοτροφές-α-υλες/μελισσοτροφές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια