Widget Recent Post No.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Βρήκε όλα του τα μελίσσια νεκρά...



Μια εφιαλτική εμπειρία έζησε οικογένεια μελισσοκόμων, όταν μια μέρα αποφάσισαν να πάνε στα μελίσσια τους. Οι εικόνες που αντίκρισαν, τους αποτελείωσαν, και δήλωσαν πως θα τα παρατήσουν μετά απο μια τόσο φρικτή εμπειρία. Η συνολική ζημιά που έγινε ανέρχεται στα 60.000 δολλάρια, και δεν φτάνει που έχασαν τα μελίσσια τους, καταστράφηκε και όλος ο εξοπλισμός τους. Σίγουρα φαντάζεστε ότι όλα αυτά έγιναν απο κάποια καταιγίδα, η ένα ζώο, όμως όλα έγιναν απο εγκληματίες, ανθρώπους δίχως ψυχή οι οποίοι κυριολεκτικά λεηλάτησαν ότι βρήκαν στο πέρασμα τους. Και θα σας πούμε όλα πως έγιναν.

Μια καλή ηλιόλοστη μέρα ο Τζάστιν και η Τόρι, επαγγελματίες μελισσοκόμοι απο το Νιού Τζέρσει στην Αμερική, αποφάσισαν να πάνε να ξεχιονίσουν τις κυψέλες τους. Εκεί στη Βόρεια Αμερική έχει πολύ κρύο και τα μελίσσια ξεχειμωνιάζουν πολύ δύσκολα, με πολλά μέτρα χιόνι. Μόλις έφτασαν στα μελίσσια δεν πίστευαν στα μάτια τους, με αυτό που αντίκρισα. Όλα διελυμένα, όλα σκορπισμένα και πεταμένα, λές και πέρασε ανεμοστρόβυλος. Όλα τα μελίσσια ήταν ανοιγμένα, οι μέλισσες όλες νεκρές με τις χούφτες και η όλη εικόνα σοκαριστική. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο μελισσοκόμος, δεν φτάνει που δεν άφησαν ούτε μια ζωντανή κυψέλη, κατέστρεψαν και έσπασαν ότι μπορούσαν, για όσο προλάβαιναν. Όλα έγιναν σε μια νύχτα!

Μόλις κατέφτασαν στην αποθήκη, με κυψέλες που έβαλαν τη μια πάνω στην άλλη προφανώς, σκαρφάλωσαν απο το παράθυρο της αποθήκης - εργαστήριο μελιού, και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Ότι δεν έσπαγε το πέταξαν απο εδώ και απο εκεί. Η ζημιά που υπολογίζεται είναι τεράστια. Αλλά εκτός αυτού μισό εκατομμύριο μέλισσες βρισκόταν νεκρές στο χιόνι.

Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι οι κλέφτες "βανδαλιστές" γύρησαν ανάποδα μέχρι και τη τελευταία κυψέλη, και φρόντισαν να σκορπίσουν τις μέλισσες κάτω, έτσι ώστε να μην μείνει καμία ζωντανή. Τους ξεκλήρησαν κανονικά δίχως να έχουν απο που να ξεκινήσουν. Απο όλα τα σπασμένα αντικείμενα, οι μελισσοκόμοι δε βρήκαν τίποτα να λείπει. Οι "βανδαλιστές" δεν έκλεψαν απολύτως τίποτα. Μόνο έσπειραν τη καταστροφή.

6 χρόνια να φτιάξουν έκαναν τα μελίσσια και όλα χάθηκαν σε ένα βράδυ. Όπως δηλώνει ο Τζάστιν, δε βλέπει κανένα τρόπο για να τα χτίσουν όλα αυτά τα πράγματα απο την αρχή. δεν υπάρχουν τόσα χρήματα.

Όπως δήλωσε επιλέξη ο μελισσοκόμος....
 Πήγαμε να ξεχιονίσουμε τις κυψέλες που έχουμε στη περιοχή Woodbury Heights. Στην Αμερική. Βρήκαμε την απόλυτη καταστροφή. Όλες οι κυψέλες κατεστραμμένες και ο εξοπλισμός διελυμένος. Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, για τις 50 κυψέλες που χάσαμε και όλη τη καταστροφή που έγινε. Το μέλλον της επιχείρησης μας Wild Hill Honey είναι αβέβαιο. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως μας βοηθήσει κάποιος.
Επικοινωνία με το μελισσοκόμο εδώ https://www.facebook.com/WildHillHoney/posts/841585802690809











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια