Widget Recent Post No.

Η θρησκεία μας είναι ολοζώντανη! Έβαλαν εικόνες μέσα σε μελίσσι και έγινε το θαύμα...



Μοναχοί του Αγίου Όρους έβαλαν μία εικόνα της Παναγίας μέσα σε ένα μελίσσι, και σε λίγες ημέρες είδα το Θαύμα! Ολόκληρη η κτίση σέβεται το πρόσωπο του Χριστού και της Θεοτόκου! Το γεγονός αυτό συνέβη στην Ι.Μ.Εσφιγμένου.

Επίσης, στην περιοχή του Καπανδριτίου κοντά στην Αθήνα, συμβαίνει ένα εκπληκτικό γεγονός...

Δέκα χρόνια πριν, ο πιστός μελισσοκόμος Ισίδωρος Τιμίνης, σκέφτηκε να τοποθετήσει σε ένα από τα μελίσσια του την Εικόνα της Σταύρωσης του Κυρίου. Λίγο μόλις μετά, όταν άνοιξε την κυψέλη, βρέθηκε προς μεγάλης εκπλήξεως: οι μέλισσες έδειξαν σεβασμό και ευλάβεια προς την Εικόνα, έχοντάς την «περιβάλλει» με κερί, αλλά αφήνοντας ακάλυπτο το πρόσωπο και το σώμα του Κυρίου. Από τότε, και κάθε άνοιξη, τοποθετεί στις κυψέλες των μελισσών τις Εικόνες του Σωτήρα Ιησού Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων με την ίδια εντυπωσιακή κατάληξη.












Οι μέλισσες σέβονται το πρόσωπο του Αγίου Πορφυρίου.

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. ΕΑν σας στείλω μία φωτογραφία δικιά μου ούτε αυτή θα χτισούν οι μελισσες γιατι πολύ απλά οι μελισσες δεν χτίζουν πάνω στο συγκεκριμένο φωτογραφικό χαρτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα άμα σας φέρω μια που έχω βάλει στο μελίσσι μία φωτογραφία της Λαγκάρντ και δεν την έχουν καλύψει θα μου πείτε ότι είναι αγία; Εδώ ο κόσμος καίγεται...και κάποιοι περιμένουν ακόμα μάννα εξ'ουρανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ίδιο παραμύθι (με διαφορετικές εκδοχές) της θρησκείας τόσο θα μας εκμεταλεύονται.Επιτέλους ξυπνήστε...Δεν υπάρχει θεός,δεν υπάρχει άγιο φως,υπάρχει άνθρωπος, φύση και πλανήτης Γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι με τα καλά Σου? Και ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την ύπαρξη του Θεού στη ζωή μας. Εσύ διμιουργήθηκες απ τον πλανήτη; αν έχεις αυτή την άποψη είσαι βαθιά νυχτωμένος.

      Διαγραφή
    2. Το ερωτηματικό στα ελληνικά είναι ";", όχι "?".

      Διαγραφή
  4. Σε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι μέλισσες είναι χριστιανές και μάλιστα ορθόδοξες.
    Θα παραθέσω μερικά στοιχεία ακόμα και σας παρακαλώ να τα προσθέσετε στο κατά τα άλλα εγκυρότατο άρθρο σας.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα χρώματα των μελισσών, το κίτρινο και το μαύρο, είναι τα ίδια χρώματα που συναντάμε και στην σημαία της βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τον δικέφαλο αετό.
    Υπάρχουν υποψίες ότι ίσως οι μέλισσες να είναι και ΑΕΚ αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο... Μελισσανίδη.
    Σε πολλά απομακρυσμένα ξωκλήσια έχουν παρατηρηθεί σμήνη μελισσών να χτυπούν τις καμπάνες αργά τα μεσημέρια, σε μια περίπτωση μάλιστα οι μέλισσες έκαναν και περιφορά της εικόνας του Οσίου Παταπίου του ιερομάρτυρος. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο national geographic.
    H Ιερά Σύνοδος έχει αποστείλει κυψέλες με μελίσσια σε πολλές χώρες της Αφρικής με σκοπό τον εκχριστιανισμό των ιθαγενών οι οποίοι όμως προτίμησαν τις μύγες τσε-τσε που όπως γνωρίζετε κατάγονται από τα Ανώγια της Κρήτης. Μάλιστα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, έχει προτείνει οι ορθόδοξες μέλισσες να λαμβάνουν από το κράτος μισθό δημοσίου υπάλληλου, όπως και οι κληρικοί.
    Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έχει πει ότι αν εκλείψουν οι μέλισσες η ανθρωπότητα μέσα σε πέντε χρόνια θα κυλιστεί στον βούρκο της αμαρτίας.
    Ο Θεόδωρος (τυχαίο;) Αγγελόπουλος (τυχαίο;) κατά τα γυρίσματα της ταινίας "ο μελισσοκόμος" είχε δηλώσει πως οι σφήγκες είναι στην πραγματικότητα μουσουλμάνοι υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους και γι' αυτό θα πρέπει απαραιτήτως να καίγονται στην πυρά.
    Μερικοί, λανθασμένα υποστηρίζουν πως οι μέλισσες είναι οπαδοί του εξ' από 'δω, γιατί σε κάθε τρία από τα κελιά τους, -τα οποία έχουν πάντα 6 πλευρές- παρατηρείται ο αριθμός 666, που όλοι πια γνωρίζουν πως είναι το διεθνές νούμερο του κινητού του σατανά.
    Ο γέροντας Παστίτσιος που ήταν μάλιστα και μεγάλος μακαρονάς και έτρωγε μόνο μακαρόνια μέλισσα, έχει τοποθετηθεί σε αυτό το θέμα πολλές φόρες με τις θαυμάσιες προφητείες του.
    *Να σημειωθεί πως στην Ελλάδα το νούμερο του άρχοντα του σκότους είναι το 0030 666 και για όσους τηλεφωνήσουν τα επόμενα δέκα λεπτά, δώρο ένα μπλουζάκι του Κάρλος Σαντάνα και τα έξοδα αποστολής.
    Τέλος, το γεγονός και μόνο, πως το μέλι είναι γλυκό σαν τον Χριστό και όχι πικρό σαν τον Μωάμεθ, αποδεικνύει ατράνταχτα την χριστιανικότητα αυτών των πολυαγαπημένων υμενόπτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ανοίξεις την πόρτα στο τέλος αυτής της ζωής, θα είδες πιος θα γελά με τα αστεία σου.

      Διαγραφή
  5. Από κάτι ηλίθιους σαν και εσάς δεν προχωράμε μπροστά. Τόσα χρόνια που ο κόσμος πίστευε στον Ιησού δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τώρα που όλοι γίνατε εξυπνάκιας και άθεοι κοιτάξτε που θα καταλήξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιερόθεε, λες ασυναρτησίες, ήμαρτον!
    Πως να προχωρήσουμε μπροστά, όταν η εκκλησία είναι το πιο αναχρονιστικό και σκοταδιστικό εργαλείο χειραγώγησης των λαών που διαχρονικά αντιτίθεται στην επιστήμη και την κοινή λογική, οι εκπρόσωποι της έχουν απομακρυνθεί από τον λιτό βίο, έχοντας γίνει έμποροι-μεσίτες-μπισνεσμεν, υπηρετούν στοργικά το κεφάλαιο, θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό του κέρδους και έχουν αναγάγει την παιδοφιλία σε σπορ και το χρήμα ως το υπέρτατο αγαθό;
    Όταν λες πως πριν που είμασταν πιστοί στον Χριστό δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, εννοείς για τον εαυτό σου;
    Για να μην αναφερθώ σε θρησκευτικούς πολέμους μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, όπου εκεί μόνο οι νεκροί διαχρονικά ξεπερνούν κατά πολύ τα εκατό εκατομμύρια, να σου θυμίσω πως ΜΟΝΑΧΑ στον τριακοναετή πόλεμο μεταξύ καθολικών και διαμαρτυρόμενων χριστιανών, είχαμε εντεκάμισι εκατομμύρια νεκρούς.
    Που το είδες εσύ το κανένα πρόβλημα;
    Η ημιμάθεια είναι πολύ κακός σύμβουλος, ειδικά την σημερινή εποχή που ο κάθε ένας μπορεί ευκολότατα να αναζητήσει σωστές πληροφορίες στο διαδίκτυο, για να μην επικαλεστεί οποιαδήποτε ξεπερασμένη λαϊκίστικη κουταμάρα του δίνουν να καταπιεί αμάσητη, οι γνωστοί ταλιμπάν των ποιμνίων.
    Τέλος, οι άθεοι που επικαλείσαι είναι αυτοί που εκ φύσεως χρεώνονται τις λιγότερες ευθύνες θρησκευτικών εγκλημάτων παγκοσμίως, δεν γίνεται άθεος να σφάξει άλλον γιατί του πρόσβαλλε τον θεό που... δεν πιστεύει, δεν το καταλαβαίνεις;
    Οι μεγαλύτεροι χασάπηδες των λαών λοιπόν στην ιστορία, είχαν σαν πρόσχημα, υποκινητή, χορηγό, συμπαραστάτη, χρηματοδότη και ενορχηστρωτή από κάποια θρησκεία, και η θρησκεία που προκάλεσε τα περισσότερα θύματα κατά πολύ, είναι δυστυχώς αυτή που εσύ ο αδαής επικαλείσαι ως ειρηνική, ο Χριστιανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνάδελφε μελισσοκόμε George Nikolaou πιστεύω ακράδαντα ότι τα ίδια θα λέγανε στα Σόδομα και Γόμορα πρωτού καταστραφούνε. Έγινε ο κόσμος άθεος κ νομίζει οτι έκανε κανένα κατόρθωμα (δηλ. πάμε απο το καλό στο καλύτερο) δεν διαβάζει την ιστορία που μετά απο τόσο κατήφορο ξεκινάνε πόλεμοι, θέλαμε τον άγιο Παϊσιο να μας το πει. Το τι πιστεύεις εσύ είναι μια αερολογία που προσπαθείς να το στηρίξεις με χίλιες λέξεις (κ δεν τα καταφέρνεις πίστεψέ με) ενώ οι μέλισσες δεν μιλάνε αλλά δείχνουνε. Στο κάτω κάτω κ εσύ πιστεύεις κάπου ..... στην αερολογία σου... αλλά ο άλλος ρε φίλε τι σου φταίει να διαβάζει τις φονταμενταλιστικές σου μαλ...κίες;! Είμαι προγραμματιστής Η/Υ κ ξέρω πολύ καλύτερα τι σημαίνει το 666 στην τεχνολογία απο σένα που δεν ξέρει που πάνε τα δύο(αντι για τέσσερα). Από αυτά που γράφεις παραπάνω διακρίνω ότι είσαι τελείως άσχετος με το θέμα θρησκεία δεν ξέρεις ούτε τα πολυυυυυυυυ βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε προγραμματιστή και γνώστη του που παν' τα τέσσερα, εσύ πρέπει να είσαι η ψυχή σε κάθε καλό πάρτι.
    Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι σημαίνει το 666 στην τεχνολογία;
    Εγώ με την σειρά μου θέλω να σε ενημερώσω πως τελικά η C++ δεν είναι χριστιανική γλώσσα προγραμματισμού και ότι ο office δεν είναι αυτός που έδωσε το μήλο στην Εύα.
    Α, και που ΄σαι, η γη, κάποιοι λένε πως είναι στρογγυλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουστ από εδώ τσουτσέκια που το παιζεται σκεπτικιστες και αθεοι και αντιχρηστοι.νομιζετε ότι ειστε μαγκες.γι αυτό τα μελια τα βλέπετε με τα κυαλια.κολοπαιδακια τσογλανακια της φακης που μολις δειτε τα σκουρα παρακαλατε το θεο να σας ξελασπωσει.εγω προσωπικα τα μελισακια μου τα σταυρωνω παντα και πραγματικα δεν εχω χασει ποτε κανενα το χειμωνα και όταν ολη η ελλαδα βλεπει τα μελια με τα κυαλια τα δικα μου πακτωνουν πιτες γεματες και με κανουν περηφανο.οπου και να τα παω γεμιζουν και ειδικα φετος που λετε δυσκολη χρονια ελατε να σας δειξω τα δικα μου τι θαυματα κανουν θα σας πεταχτουν τα ματια εξω.να μαθετε τι θα πει μελι.αλλα οι δικες μου μελισσες και εγω φυσικα χριστιανοι ορθοδοξοι...ο θεος με φωτιζει να κανω τις σωστες επιλογες την καταλληλη στιγμη και ανταμείβομαι φυσικα πλουσια.εσεις ετσι όπως σας βλεπω σκοτισμένους θα φατε τα κακαλα μου και εφέτος.ο χρηστος είναι το φως αλλα πρεπει να εχεις ματια για να δεις και αυτια για να ακουσεις.αυτα από εμενα κωλοπαιδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Χριστιανός Ορθόδοξος...
      Και με κατάνυξη πήγε στην θεία λειτουργία για να μοιραστεί την αγάπη του με τον κόσμο

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμε 2:53
    Ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται,ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν.

    Και η λέξη κωλοπαιδάκια που γράφεις σίγουρα δεν ανήκει στο δεύτερο σκέλος της παραπάνω πρότασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αφου τις προστατευει τις μελισσες σου ο θεος σου μην τις ξαναταισεις και ξανακανεις καμια θεραπεια να δω τι μελι θα παρεις!απο αθεο μελισσοκομο που δεν ξερω πως γινεται αλλα βγαζω και εγω μελι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε πιον αθεο είδες να έχει χαϊρι; Τους είδαμε όλους μόνο λόγια και θεωρίες ειναι αντε ξυπνηστε ρε και δείτε την αλήθεια και τον δημιουργό σας έχετε έναν σεβασμό για εσάς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Κατάντια ήσαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την στιγμή που ασχολείται κάποιος με κάτι που δεν πιστεύει πως υπάρχει για εμένα είναι βλακας με χρυσό σκούφο... Άντε τραβάτε βλακες που πείρατε και αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που καταντησαμε ρε γέμισε ο κόσμος αθεους.... Έτσι ούτε φύση θα μείνει ούτε γη ούτε τίποτα στο τέλος με την κατάντια μας... Ντροπή μόνο αυτό έχω να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδαμε την κατάντια σας αθεοι πολυξεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας πονάει γιαυτό ασχολήστε... Βλακας είσαι εσύ ρε που δεν σέβεσαι τίποτα... Ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται τον Θεό τον δημιουργο του.. είναι ξυπνιος και μάγκας σε αυτήν την ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πίσω από κάθε νόμο υπάρχει και νομοθετης... Αϊνστάιν....
    Προς τους βλακες αθεους...
    Δεν υπάρχει Θεός.. Και τότε όλα αυτά ρε βλακες πιος τα έκανε; καθόλου σεβασμός σε τίποτα δες κατάντια ρε.. Κρίμα..... Κακό στον εαυτό σας κάνετε... Είδαμε και διάφορα που μας κυβερνάει ο αθεος τσιπρας.... Η εκκλησία δίνει και από κανένα σισιτιο... Εσύς τι δίνεται; Την πολυξερια σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο άλλος βλακας λέει επειδή δεν πάμε μπροστά φταίει η θρησκεία ρε βλακα και μισε... Τόσα χρόνια που μας κυβερνάνε τα αθεα κοπροσκυλα πάμε πολύ μπροστά εε; Βλακααααα ξύπνα μην σου ρίξω κάνα μουνιδι να στανιαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο άλλος βλακας λέει επειδή δεν πάμε μπροστά φταίει η θρησκεία ρε βλακα και μισε... Τόσα χρόνια που μας κυβερνάνε τα αθεα κοπροσκυλα πάμε πολύ μπροστά εε; Βλακααααα ξύπνα μην σου ρίξω κάνα μουνιδι να στανιαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βλακα ο ενας,κωλοπαιδα ο αλλος,θα παιξει μπουνιδι ο παρ αλλος!το αγαπατε αλληλους παει βολτα!τι αγαπη ειναι αυτη;και δεν ασχολειται κανεις αθεος με τη θρησκεια απλως δεν θελει να ασχολειται η οποιαδηποτε θρησκεια με αυτον,πχ. γιατι να πληρωνουν οσοι δεν πιστευουν και οσοι πιστευουν κατι αλλο τους παπαδες;και να πω και κατι αλλο χωρις παρεξηγηση μονο οι χριστιανοι βγαζουν μελι; οι πιστοι αλλον θρησκειων δεν βγαζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!