Widget Recent Post No.

Θύελλα αντιδράσεων!!! Έχει καταδικαστεί 11φορές ισόβια και τον άφησαν ελεύθερο για να φτιάξει μια μελισσοκομική μονάδα...



Τις έκπληξη όλης της χώρας προκάλεσε αυτή η είδηση δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο. Ο πλέον γνωστός Δημήτριος Κουφοντίνας, και μέλός της 17 Νοέμβρη, αφήνεται ελεύθερος για 2 ημέρες, κατόπιν επανηλλημένων αιτήσεων για χορήγηση άδειας. Αυτή τη φορά όμως, ισχυρίστηκε κάτι που μας έχει αφήσει όλους άφωνους. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Ορεινή Μέλισσα Ισχυρίστηκε, ότι ο λόγος που θέλει να αφεθεί ελεύθερος, είναι να ξανα φτιάξει τα μελίσσια του, στηνοντας μια μελισσοκομική μονάδα, ως πρώην μελισσοκόμος, αλλά και να δεί απο κοντά την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα είπε..
«Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου και  επιθυμώ επίσης να επανασυστήσω τη μελισσουργική μονάδα που είχα»,

Παρότι έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια, του δόθηκε η άδεια και αφέθηκε ελεύθερος στην Αθήνα υπο προϋποθέσεις για 2 ημέρες. Συγκεκριμένα θα πρέπει να παρουσιάζεται 2 φορές την ημέρα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Ο λόγος που του έδωσαν την άδεια, είναι επειδή τα τελευταία χρόνια δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα η παράπτωμα. 15 χρόνια έχει κάνει αλλεπάλληλες αιτήσεις άδειας όμως όλες είχαν απορριφθεί...

Στον Πολιτικό χώρο επικρατούν έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται πως γίνετε να δοθεί άδεια, σε ένα άτομο που καταδικάστηκε 11 φορές εισόβια, και απο πολλούς θεωρούταν το όπλο της 17 Νοέμβρη...

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Δηλαδή;
    Κατά τη γνώμη σου, δεν έπρεπε να πάρει άδεια;
    Ο νόμος του δίνει δικαίωμα και αυτός ο νόμος ισχύει για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ξηρός είχε πάρει 11 φορές άδεια μέχρι και που απέδρασε. Ο Τεμπονερας έχει αφεθεί ελεύθερος. Αλλά ο Κουφοντίνας σε απασχόλησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ!
    Εκτός αν πρόκειται για ειλικρινή μεταμέλεια.
    Εδώ είδαμε ακόμα και θαυμαστές να τον επεφημούν έξω από την φυλακή.
    Τα "σκληρά καρύδια" πρέπει να μένουν για πάντα εκεί που τους αρμόζει: στην φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζεται κανεις το λογότυπο της ετικέτας, στο βάζο μελιο6, που θα κυκλοφορήσει ο Κουφοντίνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν λεμε αν εκανε σωστα η λαθος που ζήτησε αδεια ο Κουφωντινας αλλα οτι ο νομος ειναι λαθος που δινει ΑΚΟΜΑ και σε 11 φορες ισοβια κρατούμενους άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. koufontina mhn masas mia... oloi oi melissokomoi eimaste mazi soy. gera ws thn lefteria... kai osoi de se goystaroun ginan melissokomoi mono gia ta lefta kai anakatevoyn ta melia toys me glikantikes oysies..

    yg:syndesmos melissokomwn filwn dhmhtrioy koyfontina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καλαμπόκας (δολοφόνος του Τεμπονέρα που επίσημα στήριξε η ΟΝΝΕΔ καθότι στέλεχος της), ο οποίος είναι ελεύθερος, ο Κορκονέας (ο δολοφόνος του Αλέξη Γρηγορόπουλου) ο οποίος μπαινοβγαίνει στη φυλακή με άδειες ο οποίος δήλωσε ότι "Δεν θα ζητήσω συγνώμη από κανένα δεκαπεντάχρονο" και τόοοοοσοι άλλοι έδειξαν αλήθεια "ειλικρινη μεταμέλεια" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Ioannis Mallios τι μας λες τώρα;
    Επειδή σκότωσε κάποιος λόγω προφανούς ηλιθιότητας θα πρέπει να δίνετε συγχωροχάρτι σε συννηδητούς δολοφόνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκεφτηκατε ποτε οτι κυκλοφορουν ελευθεροι και τους χτυπαμε παλαμακια μεγαλυτεροι εγκληματιες οι οποιοι απλως φορουν τις μασκες τους΄΄΄ δεν συμφωνω με οτι εκανε αλλα δεν ειναι ο μονος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια άδεια? Άμεση Αποφυλάκιση όλων των Αγωνιστών που μας γλύτωσαν από τους αιματορουφήχτρες της Ελληνικής κοινωνίας. Σεβασμός το λιγότερο που τους πρέπει.
    Υ.Γ και οι γνωστοί κλαψιάρηδες ας πάνε στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης που συχνάζουν και ας τα λένε εκεί μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!