Widget Recent Post No.

Τέρμα ο κηρόσκορος!!! Σούπερ μέθοδος για πολλά πατώματα...



Μια ιδιοφυέστατη και οικονομική μέθοδο εφηύρε για άλλη μια φορά ο επαγγελματίας μελισσοκόμος Μόσχος Ντιώνιας. Αυτή τη φορά για την καταπολέμηση του κηροσκορου και την αποθήκευση των κηρηρθών. Όλοι γνωρίζουμε οτι ο κηρόσκορος δεν αναπτύσσεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ο μόσχος λοιπόν σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο. Γιατί να βάζουμε τις κηρήθρες κατάψυξη, όταν μπορούμε μέσα σε ένα δωμάτιο να βάλουμε ένα air-condition και λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας σε συνδιασμό με την πολύ χαμηλή υγρασία δε ζεί τίποτα απο κηρόσκορο; Και στο δωμάτιο δεν χωράνε λίγα πατώματα, αλλά δεκάδες!!! Δείτε το βίντεο και πάρτε ιδέες απο ενα μελισσοκόμο που μας χαρίζει συνεχώς νέες και πρωτότυπες μελισσοκομικές πατέντες...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. και αν εχεις στα κερια σου εκολαπτομενο σκουληκι σκορου τι θα κανεις με το αρκουδισιον? απλα θα το δροσησεις το καλοκαιρακι και φυσικα αυτο θα φαει μεχρι και τα ξυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον κανεις σας δεν καταλαβε το βίντεο, ούτε εσεις που ανεβασατε το άρθρο , ούτε εσεις που σχολιάζετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Air conditioned και το δωμάτιο έπιασε 11.6 βαθμούς? ?
    Μη τρελαθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!