Widget Recent Post No.

Έκλεψαν τα μελίσσια τους. Όμως 9 μήνες αργότερα η τύχη τους χαμογέλασε...



Κυψέλες κλέβονται αλλά και κυψέλες βρίσκονται. Μια άσχημη περιπέτεια έζησαν δύο συνάδελφοι μελισσοκόμοι όπου μια μέρα πήγαν στα μελίσσια τους και οι κυψέλες έλειπαν. Συγκεκριμένα τους έκλεψαν 14 μελίσσια, και οι κλέφτες έγιναν άφαντοι. Έλα όμως που η τύχη πολλές φορές χαμογελάει. Δυστυχώς δε χαμογελάει σε όλους, όμως αυτές τις λίγες φορές που συμβαίνει, μας κάνει να απορούμε πραγματικά. Διαβάστε τα όσα μας περιγράφουν οι ίδιοι οι μελισσοκόμοι για την κλοπή, και πως εξελίχθηκε η τύχη τους...

Μια περιπέτεια με αίσιο τέλος...
Στις 3/1/2017 ο αδελφός μου και εγώ αντιληφθήκαμε ότι μας είχαν κλέψει 14 κυψέλες τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Πέρασαν 9 μήνες και τις θεωρούσαμε πλέον χαμένες. Την 13/9/2017 πληροφορηθήκαμε μέσω συναδέλφου ότι ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Μενιδίου βρήκε  πριν 2 μήνες πολλές κλεμμένες κυψέλες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι δικοί μας κωδικοί.
Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Μελισσοκομικού  Συλλόγου Μενιδίου, και πηγαίνοντας μαζί στον χώρο που φυλάσσονται, βρήκαμε και τις 14, εκ των οποίων τις  10 ενεργές.

Αυτό χάριν στην παρατηρητικότητα, το ενδιαφέρων, την επίδειξη πρωτοβουλίας και την εργατικότητα κάποιων μελισσοκόμων του Μελισσοκομικού  Συλλόγου Μενιδίου και ιδιαίτερα του προέδρου του Κου  Βρεττού Γιώργου, ο οποίος δείχνοντας υπερβάλλον ζήλο, συναδελφική αλληλεγγύη και διαθέτοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο, μας βοήθησε  για να έρθουν πάλι στην κατοχή μας οι κυψέλες μας. Υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστου (γιατί ο κλέφτης παραμένει άγνωστος).
Ο αδελφός μου και εγώ ευχαριστούμε θερμά τον Κου  Βρεττό.

Αλέξανδρος Κυριακάκης
Ιωάννης Κυριακάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια