Widget Recent Post No.

Ήρθε το HIVE CLEAN για καταπολέμηση βαρρόα όλες τις εποχές, εντελώς βιολογικά!! Επαναστατικό προϊόν από την BEE VITAL



ΓΙΑ 100% ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΒΑΡΡΟΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΉΡΘΕ ΤΟ HIVE CLEAN ΤΗΣ ΒΕΕ VITAL
Νέο σκεύασμα για την καταπολέμηση της βαρρόα, με άριστα αποτελέσματα όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι, που τα μελίσσια διατηρούν αρκετούς γόνους, και η αντιμετώπιση της βαρρόα αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τους περισσότερους μελισσοκόμους. Το HIVE CLEAN αφήνει πίσω όλα τα προβλήματα, και κάνει την καταπολέμηση της βαρρόα, παρελθόν! Πρόκειται για ένα εντελώς βιολογικό σκεύασμα, το οποίο περιέχει αιθέρια έλαια και άλλα φυσικά συστατικά, που σκοτώνουν τη βαρρόα με υψηλή αποτελεσματικότητα!
Όλοι γνωρίζουμε την ευεργετική δράση που έχουν αιθέρια ελαια, το οξαλικό οξύ, το μυρμηκικό οξύ, το κιτρικό οξύ, η πρόπολη, στη καταπολέμηση της βαρρόα! Μια εταιρία όμως κατάφερε το απροσδόκητο! Ένας συνδυασμός όλων αυτών των συστατικών, οδήγησε στη δημιουργία ενός σκευάσματατος με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα, ακόμη και με την ύπαρξη γόνου, που η βαρρόα παραμένει κρυμμένη!

Το HIVE CLEAN ένα 100% βιολογικό -  αγνό σκεύασμα, φτιαγμένο απο φυσικά συστατικά φέρνει μια αληθινή επανάσταση στη βιολογική μελισσοκομία, και σε όσους μελισσοκόμους θέλουν να έχουν πεντακάθαρα μελίσσια εντελώς βιολογικά! Ποιος μελισσοκόμος άραγε δεν θέλει να παράγει άριστα μελισσοκομικά προϊόντα χωρίς να χρησιμοποιεί χημικά και άλλες χημικές ουσίες στα μελίσσια του; Το HIVE CLEAN λοιπόν δίνει λοιπόν μια νέα δυνατότητα στους μελισσοκόμους. Ανοίγει δρόμους στους επαγγελματίες μελισσοκόμους, με όπλα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στο παρελθόν!

Η εταιρία BEE VITAL που παράγει το HIVE CLEAN διαθέτει τα προϊόντα της σε παγκόσμια εμβέλεια, και πλέον πάρα πολλοί μελισσοκόμοι, απο ολόκληρο τον κόσμο γίνονται φανατικοί υποστηρικτές του προϊόντος, Ποιος άλλωστε θα δοκίμαζε ένα τέτοιο βιολογικό σκεύασμα και θα γύριζε μετά στις παλιές τεχνικές, με τα αμφίβολα αποτελέσματα; Η εταιρία μάλιστα είναι τόσο σίγουρη για τα αποτελέσματα στα μελίσσια μας, που δίνει τη δυνατότητα αγοράς "δοκιμαστικού προϊόντος" μόνο 15ml "φακελάκι" για εφαρμογή της θεραπείας μόνο σε ένα μελίσσι. Και όταν ο μελισσοκόμος τσεκάρει τον πάτο της κυψέλης μπορεί να δει πόσο υψηλά αποτελέσματα έχει...

TO HIVE CLEAN ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ


Η BEEVITAL εκτός απο το HIVE CLEAN για την καταπολέμηση της βαρρόα, παράγει και το CHALK BROOD για την καταπολέμηση της ασκοσφαίρωσης, όπως επίσης και το BEE STRONG για την κατακόρυφη αύξηση της γέννας της βασίλισσας, για μελίσσια με υψηλές προοπτικές! Σύντομα, μέσα απο την Ορεινή Μέλισσα θα τα δοκιμάσουμε και θα σας τα δείξουμε, με κάθε λεπτομέρεια, μέσα απο τα δικά μας μελίσσια!!

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ: www.beevital.gr
FACEBOOK: beevitalgreece
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22310-39228

Διαβάστε και λίγα λόγια απο την ίδια την εταιρία για τα αποτελέσματα και την εφαρμογή της θεραπείας...








ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ: www.beevital.gr
FACEBOOK: beevitalgreece
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22310-39228

Οδηγίες εφαρμογής σε βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Δεν αναφέρει τιμή....Για 30 μελίσσια πόσο θα χρειαστούμε;

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήση το καλοκαίρι?Παντος στις οδηγίες λέει ότι χρησιμοποιείται μόνο σε θερμοκρασίες -1 έως 25 βαθμούς κελσίου.Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να κάνουμε χρήση το καλοκαίρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aς μας πει καποιος που το χρησιμοποιεισε τι αποτελεσματα ειδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβαζοντας προσεκτικα τις οδηγιες δεν πρεπει να χρησιμοποιειται ανω απο τους 25 οC
    Τιμη για τα 250 μελισσια 180 euro....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δοκίμασα Οκτώβριο Νοέμβριο και έπεφτε με τις χούφτες κατω η ακαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μπορείτε να μου στείλετε την δοκιμαστική ποσότητα στην διεύθυνση: Αλκιβιάδη 01 Ελασσόνα 40200. Δεν το γνωρίζω το προϊόν. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στεφανουδακης Νίκος και εγώ θα ήθελα την δοκιμαστική πόσοτητα αν μπορείτε;στην διεύθυνση: Κορυτσάς 63 Ηράκλειο Κρήτης 71307

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!