Widget Recent Post No.

Οι καλύτερες πλαστικές κυψέλες μόνο απο την ANEL: Για φουλ ανάπτυξη και μεγάλη παραγωγή μελιού!



Κάθε ημέρα που χρησιμοποιούμε τις πλαστικές κυψέλες της ANEL αυτές αποδεικνύουν την αξία τους και τη συντριπτική διαφορά τους με όλες τις υπόλοιπες κυψέλες της αγοράς! Τα μελίσσια πάνε κυριολεκτικά σφαίρα, και κάθε χρόνος που περνά, μπορούμε πλέον με σιγουριά να σας διαβεβαιώσουμε ότι σε αυτές τις κυψέλες γίνονται πράγματι τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά μελίσσια. Οι περισσότεροι μελισσοκόμοι που δε γνωρίζουν για αυτές τις κυψέλες, είναι δυστακτικοί στην αρχή, όμως όποιος τις δουλέψει και τις δεί απο κοντά έστω και για ένα μικρό διάστημα, καταλαβαίνει ότι η νέα εποχή στις κυψέλες ΈΦΤΑΣΕ. Και ήρθε απο την ANEL.

Όλα τα πλαστικά της εταιρίας είναι άριστης ποιότητας με τρομερή αντοχή στον ήλιο και τον χρόνο. Προσωπικά δουλεύω αυτές τις κυψέλες τα τελευταία χρόνια, και όλες φαίνονται λες και τα αγόρασα χθές, πραγματικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις παλιές απο τις καινούργιες κυψέλες. Τα χρώματα είναι λες και είναι φρεσκοβαμμένα. Αυτό φυσικά οφείλετε στα πρώτης ποιότητας υλίκά που χρησιμοποιεί στο εργοστάσιο. Όλες οι κυψέλες παρασκευάζονται στην Ελλάδα, με αυστηρούς ελέγχους και αυστηρές προδιαγραφές.

Ωστόσο αυτά στους μελισσοκόμους είναι ψιλά γράμματα. Αυτό που παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω σε αυτές τις κυψέλες είναι η εμπειρία. Και αυτό μπορούμε να σας το εγγυηθούμε εμείς οι ίδιοι εδώ στην Ορεινή Μέλισσα, ότι πρόκειται για τις πιο ποιοτικές κυψέλες που έχουμε δοκιμάσει. Τα μελίσσια αναπτύσσονται με τους πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα γίνονται και τα πιο παραγωγικά μελίσσια. Τέλεια ανθεκτική συσκευή την οποία σας την προτείνουμε με χίλια. Δείτε εικόνες τόσο απο δικά μας μελίσσια, όσο και απο επαγγελματίες μελισσοκόμους που τις δουλεύουν...








Αγοράστε τις κυψέλες στο eshop της anel...
http://anel.gr/el/products/1470/kupseles-plastikes-anel

Τηλ επικοινωνίας
2102483870

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια