Widget Recent Post No.

Τα μυστικά του ΕΛΑΤΟΥ ΒΥΤΙΝΑΣ (Βανίλια)



Ένα εξαιρετικό μέλι παράγουν οι μελισσοκόμοι στη Βυτίνα το οποίο είναι το μοναδικό μέλι Π.Ο.Π στην Ελλάδα και διαφέρει από τις υπόλοιπες κατηγορίες για την εξαιρετική του υφή αλλά και ποιότητα, το οποίος όπως λένε και οι μελισσοκόμοι έχει ξανθιές ανταύγιες. Το μέλι αυτό έχει μεγάλη ζήτηση από το κόσμο, και λόγω της μικρής ποσότητας που παράγεται κάθε χρόνο, η τιμή του είναι πολύ μεγάλη η οποία ξεπερνά πολλές φορές και τα 10ευρώ ανα κιλό. Σήμερα θα μάθουμε μερικά μυστικά για την παραγωγή αυτού του μελιού απο την ΑΓΡΙΑ ΜΈΛΙΣΣΑ και τον Κύριο Στεφανή, επαγγελματία μελισσοκόμο με τεράστια γνώση και εμπειρία. Δείτε το βίντεο, μέσα στα έλατα, κατευθείαν από τα μελίσσια...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το βιντεο αυτο ειναι φετινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΥΓΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 07/06/2017 Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ?ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ,ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!