Widget Recent Post No.

Γύρισε στα μελίσσια και αντίκρισε την πιο φρικτή εικόνα της ζωής του...



Ένα φρικτό περιστατικό έζησε μελισσοκόμος που πήγε τα μελίσσια του στα έλατα. Όταν πήγε να τα επιθεωρήσει η εικόνα που αντίκρισε ήταν σοκαριστική! Το περιστατικό αναδημοσιεύεται μιας και αυτές τις ημέρες οι "ψυχάκιδες" που καίνε μελίσσια ξαναχτύπησαν, και τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απο όσα νομίζουμε. Τι έκαναν λοιπόν τότε οι δράστες; Έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοζώντανα τα μελίσσια. Τα μελίσσια είχαν γίνει όλα στάχτες, κάηκαν ολοσχερώς! Μόνο τα καπάκια ξεχώριζαν που ήταν μεταλλικά. Ο δράστης όπως μας είχε πει ο ίδιος ο μελισσοκόμος, πήρε όλες τις κυψέλες, έκλεισε ασφυκτικά τις εισόδους και στην συνέχεια τις σώριασε όλες μαζί και τις έκαψε ζωντανές. Τα μελίσσια κάηκαν ζωντανά!

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα χρόνια, όμως το έγκλημα ήταν τόσο φρικτό που ακόμα κάνει το γύρω του διαδικτύου, και όπως όλα έδειξαν αυτό ήταν μόνο η αρχή. Είναι η πιο φρικαλέα πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος σε μελίσσια, και όπως φαίνεται οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Φέτος έγιναν πολλά παρόμοια περιστατικά, που πραγματικά έχουν θορυβήσει τόσο τους μελισσοκόμους όσο και τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε τι είχε γράψει ίδιος ο μελισσοκόμος Σταύρος Βουλγάρης:
Σας δημοσιευω την εικονα που αντικρισα σημερα στο μελισσοκομειο μου στην παυλιανη στην οιτη. Εντελως απροειδοποιητα, χωρις να εχω ενοχλησει καποιον, χωρις να εχω λογοφερει, χωρις να πηρα την θεση καποιου, στην πρωτγ μου νομη με τις καινουριες μου κυψελες. Περυσι ξεκινησα και δουλεψα σκληρα για να εχω 25 κυψελες για παραγωγη. Ο τυπος που το εκανε εκλεισε τα πορτακια μαζεψε ολες τις κυψελες στο κεντρο και τις πυρπολησε. Θελησε πραγματικα να κατεστρεψει το εργο μου. Μιλαω με πικρια γιατι αυτος ο ανθρωπος ζει αναμεσα μας και τον ξερουμε...





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΡΕΙΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ.ΤΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΨΑΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΨΑΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.[ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ..........]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!